- הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודת מחשבה;1501813:
נכתב ע"י תמים;1501852:התקנת והפעלת דרך תוכנת דוסבוקס שהועלת כאן באשכול?
נכתב ע"י profession;1501896:יומולדת לשירה לא עובד לי ):
זה מתחיל ואיך שהאבא פותח את הדלת זה נתקע... יש למישהו מה להציע?
(הבת שלי ישבה היום ואספה ילדים באוטובוס אינספור פעמים! (: אז לאחראים לכך-תודה! )
נכתב ע"י profession;1501896:יומולדת לשירה לא עובד לי ):
(הבת שלי ישבה היום ואספה ילדים באוטובוס אינספור פעמים! (: אז לאחראים לכך-תודה! )
נכתב ע"י גלגלים;1501619:וואו, באמת משחק מהמם
אצלנו קראו לזה "אמא אווזה"
לוחצים כל הזמן על רווחנכתב ע"י profession;1501896:יומולדת לשירה לא עובד לי ):
נכתב ע"י esttyk;1501946:פט-פט..
נכתב ע"י Tomim;1502092:ועוד נמלולים
נכתב ע"י גיטי 123;1502686:2 שאלות למי שמתמצא בסגירת שטחים שהועלה כאן:
1. מה זה האות P בריבועי ההפתעה?
2. מה עושים כשבשלב של הצפרדע היא יוצאת מחוץ למסך? המצב אבוד?
בטח, איך אפשר לשכוח את קין?נכתב ע"י שקוף;1502410:אואו תודה ענקית על האשכול הנוסטלגי הזה
פשוט כף להזכר!!!
היה איזה משחק אחד שקראנו לו "קין" מישו מכיר?
משחק עם ילד נמצא על יבשה כזו וצריך לבחור איזה "משחק" אתה בוחר
היה שם קטע גם עם ים שהוא היה לבוש בתוך חליפה כזו של צלילה...
וביבשה הוא יכל לקפוץ עם מקל זה עשה קפיצות גדולות יותר.
מישו יודע על מה אני מדברת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //