נכתב ע"י פלאפון;1508154:כשהארנב מגיע לליצן הזה , מה צריך ללחוץ??
הוא כותב לי למטה: ''need +10 more'' ..... מה זה אומר??
ולא לצחוק עלי ... הבית מבריק!!!! (אחרי ספונג'ה וכלים כביסות וכו'....![]()
נכתב ע"י תמים;1508170:כתוב פה שצריך עוד 10.
נכתב ע"י malky gold;1508220:איזה משחק זה? אני כבר לא משתלטת על כמויות המשחקים שהעלו כאן...
נכתב ע"י malky gold;1508218:ביומולדת של שירה איך מפתים את הכלבלב להכנס לאמבטיה? (באמת כ"כ דחוף שהוא יתקלח לפני היומולדת?)
נכתב ע"י malky gold;1508218:ביומולדת של שירה איך מפתים את הכלבלב להכנס לאמבטיה? (באמת כ"כ דחוף שהוא יתקלח לפני היומולדת?)
נכתב ע"י תקוה;1508235:עם העצם מהמקרר.
נכתב ע"י תמים;1508234:את הכלבלב צריך להכניס חזרה לקופסא במטבח ולקשור את הקופסא עם סרט שלוקחים בחדר הפנימי שבחדר ההורים[לעלות על הקופסאות שם,לקפוץ על הטרמפולינה שם ולקחת סרט מאחד הקופסאות שם] ומפתים אותו לחזור לקופסא בעזרת העצם שנמצאת במקרר.
נכתב ע"י malky gold;1508239:עם העצם זה לא הולך. הדובי אומר: "אני לא חושב שזה יכול לעזור כאן" (ציטוט)
נכתב ע"י תקוה;1508258:ניסית להרים את העצם ולקרב לדובי? לאמבטיה?
נכתב ע"י GRN;1508138:bbr את מספרת בערך על אמצע היסודי, לא?
נכתב ע"י malky gold;1508262:כן, זה מה שניסיתי והוא אומר שכאן זה לא יעבוד...
הצילו, ועוד מעט כבר בוקר ושירה קמה והעוגה עוד לא מוכנה... אני לא מסתדרת...
נכתב ע"י profession;1508285:לוקחים את העצם מהמקרר במטבח ונכנסים לאמבטיה שם הכלבה מחכה שמים את העצם באמבטיה/על הכלבה והיא אז הדובי אומר 'תביא' ומכניס אותה מים וסבון את פשוט לוחצת על ה'טוש' והסבון ואח"כ מגבת וישר לחזור למטבח-בהנחה שמצאת סרט מתנות חדש חוזרים על אותו רעיון עצם לקופסא ואז הוא קושר אותה מייד,
משנשאר זה לאפות עוגה ברוגע (:
בהצלחה,
נכתב ע"י תמים;1508229:ג'ז הארנב.
נכתב ע"י malky gold;1508287:תודה, עודדת אותי,
אולי נקפיץ את המרשם שלו לאשכול מתכונים.
מישהי ניסתה את העוגה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //