המשחק הישן

מצב
הנושא נעול.
זה מה שקורה אצלי כשאני מנסה לגרור קובץ גו של כל אחד מהמשחקים.
מישהו יודע מה לעשות?

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 23.4 · צפיות: 122
נכתב ע"י סא;1509272:
מישהו יודע מה לעשות?

איזה גירסת וינדאוס יש לך?

נכתב ע"י סימולציה;1509296:
גם אצלי ככה.
WIN7

כנראה שמשהו שם דפוק.;)

כבר כמה שאלו על תקלות וזאת היתה התשובה.

תשאלו טכנאי. אני באמת לא יודעת.:eek:

נכתב ע"י סא;1509272:
מישהו יודע מה לעשות?

בכל משחק שאת מורידה יש קובץ go את צריכה לעשות העתק
והדבק בתוך תוכנת הדוסבוקס ואז יפתח לך חלון בכיתוב ''מסע אל העבר''
תלחצי אנטר...
בהצלחה!

אצלי לא תמיד זה נפתח עם ה GO, תנסי כל קובץ שנראה לך, בסוף אחד נתפס..

נכתב ע"י שקוף;1508970:
אם תוכלי להעלות לכאן את המשחק בא לי להזכר ולנוח קצת
העלו אתזה בתחילת האשכול וזה לא נתן לי להוריד מהדרייב בגלל וירוס
תודה :)

מישהו יכול להעלות לכאן את התולעת המתארכת שוב?
אשמח מאד!
:)
לילה טוב

יש למישהו טרולז? לא יודעת איך כותבים את זה באנגלית...

נכתב ע"י R.Design;1509113:
או, הרגתם אותי... באמת יושבים ומחפשים פה את החלקים להשלמת יום ההולדת של שירה כאילו??
חחחחחחח זה גדול.

אם כבר יש זמן למשחקים נוסטלגיים, אל תוותרו על המשחק המדהים הזה!!! תראו בתמונות כמה הוא יפה. המטרה היא לשחרר ילדים שכלואים בכלובים והם מסתתרים בכל מיני מקומות הזויים...
אזהרה: התמכרות מובטחת!!

יש במסע אל העבר המון טריקים וצ'יטים איך לשחק אבל זה לא שווה... הכי כיף לגלות הכל לבד. (נראה לי חצי משנות ילדותי בזבזתי על זה... :))

מצורפת כאן גירסהמקוצרת שלא כוללת רצועות שמע וסרטונים (לא כדאי!!!) את הגירסה המלאה אעלה לג'מבו אם יהיה ביקוש.

למישהו יש כיום קצת זמן נוסטלגיה להלוות לי?... :):););)[

יש ביקוש!!!

או, הרגתם אותי... באמת יושבים ומחפשים פה את החלקים להשלמת יום ההולדת של שירה כאילו??
חחחחחחח זה גדול.

אם כבר יש זמן למשחקים נוסטלגיים, אל תוותרו על המשחק המדהים הזה!!! תראו בתמונות כמה הוא יפה. המטרה היא לשחרר ילדים שכלואים בכלובים והם מסתתרים בכל מיני מקומות הזויים...

יש במסע אל העבר המון טריקים וצ'יטים איך לשחק אבל זה לא שווה... הכי כיף לגלות הכל לבד. (נראה לי חצי משנות ילדותי בזבזתי על זה... :))

מצורפת כאן גירסהמקוצרת שלא כוללת רצועות שמע וסרטונים (לא כדאי!!!) את הגירסה המלאה אעלה לג'מבו אם יהיה ביקוש.

למישהו יש כיום קצת זמן נוסטלגיה להלוות לי?... :):););)

איך משחקים בזה???

שקוף, לבקשתך - התולעת המתארכת.
(גמרתי ת'משחק!!! סוף סוף, זהו, אני בלי נדר לא פותחת יותר את האשכול הזה ומחוקת את כל המשחקים מהמחשב...... לא פלא שיצאנו כאלה לא נורמליים, אנשים בוגרים ששורפים שעות על משחקים דביליים, לאחר שבילדותנו ישבנו שעות על גבי שעות עם המשחקים האלו במקום לקרא ספרים, לשחק חמש אבנים, מאה מאה וחי צומח דומם:):D:D)

קבצים מצורפים

• נחש מתארך.rar
    KB 257.4 · צפיות: 343
נכתב ע"י bracha;1508483:
אגב
בנחש מתארך יש קיצורים.
לוחצים alt+shift
ואז:
v - מקצר את הזנב
b - מוסיף חיים - אחרי 3 לחיצות זה מתחיל להוסיף, כל לחיצה, עוד חיים.
+ או - - מקטין או מגדיל את הכדורים.
p - משחרר את הראש קדימה.

יש עוד, אני לא זוכרת מהם, יש משהו שאמור לסיים את המסך, יש משהו שאמור להוסיף זמן.

היי
לוחצים alt+shift +L
גומר מסך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
גמרתם אותי :)
כשיש תקיצורים כל הכף של המשחק הולך
איזה הולך? בשביל מה יש את השעה 1.30 בלילה אם לא שאני ינוח קצת וישחק? :)

חחחחחחח זה גדול.

למישהו יש כיום קצת זמן נוסטלגיה להלוות לי?... :):););)
המון ביקוש,
אבל אולי אפשר גם לדרייב/קופי, לחסומים?

מישהו הצליח את שלב 14 במשחק "זקן אדום:?

נכתב ע"י bracha;1508483:
אגב
בנחש מתארך יש קיצורים.
לוחצים alt+shift
ואז:
v - מקצר את הזנב
b - מוסיף חיים - אחרי 3 לחיצות זה מתחיל להוסיף, כל לחיצה, עוד חיים.
+ או - - מקטין או מגדיל את הכדורים.
p - משחרר את הראש קדימה.

יש עוד, אני לא זוכרת מהם, יש משהו שאמור לסיים את המסך, יש משהו שאמור להוסיף זמן.

לא עובד לי. למה?:confused::confused::confused:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה