נכתב ע"י סא;1509272:זה מה שקורה אצלי כשאני מנסה לגרור קובץ גו של כל אחד מהמשחקים.
מישהו יודע מה לעשות?
נכתב ע"י תקוה;1509275:איזה גירסת וינדאוס יש לך?
נכתב ע"י סימולציה;1509296:גם אצלי ככה.
WIN7
נכתב ע"י סא;1509272:זה מה שקורה אצלי כשאני מנסה לגרור קובץ גו של כל אחד מהמשחקים.
מישהו יודע מה לעשות?
נכתב ע"י שקוף;1508970:אם תוכלי להעלות לכאן את המשחק בא לי להזכר ולנוח קצת
העלו אתזה בתחילת האשכול וזה לא נתן לי להוריד מהדרייב בגלל וירוס
תודה![]()
נכתב ע"י R.Design;1509113:או, הרגתם אותי... באמת יושבים ומחפשים פה את החלקים להשלמת יום ההולדת של שירה כאילו??
חחחחחחח זה גדול.
אם כבר יש זמן למשחקים נוסטלגיים, אל תוותרו על המשחק המדהים הזה!!! תראו בתמונות כמה הוא יפה. המטרה היא לשחרר ילדים שכלואים בכלובים והם מסתתרים בכל מיני מקומות הזויים...
אזהרה: התמכרות מובטחת!!
יש במסע אל העבר המון טריקים וצ'יטים איך לשחק אבל זה לא שווה... הכי כיף לגלות הכל לבד. (נראה לי חצי משנות ילדותי בזבזתי על זה...)
מצורפת כאן גירסהמקוצרת שלא כוללת רצועות שמע וסרטונים (לא כדאי!!!) את הגירסה המלאה אעלה לג'מבו אם יהיה ביקוש.
למישהו יש כיום קצת זמן נוסטלגיה להלוות לי?...[
יש ביקוש!!!
נכתב ע"י R.Design;1509113:או, הרגתם אותי... באמת יושבים ומחפשים פה את החלקים להשלמת יום ההולדת של שירה כאילו??
חחחחחחח זה גדול.
אם כבר יש זמן למשחקים נוסטלגיים, אל תוותרו על המשחק המדהים הזה!!! תראו בתמונות כמה הוא יפה. המטרה היא לשחרר ילדים שכלואים בכלובים והם מסתתרים בכל מיני מקומות הזויים...
יש במסע אל העבר המון טריקים וצ'יטים איך לשחק אבל זה לא שווה... הכי כיף לגלות הכל לבד. (נראה לי חצי משנות ילדותי בזבזתי על זה...)
מצורפת כאן גירסהמקוצרת שלא כוללת רצועות שמע וסרטונים (לא כדאי!!!) את הגירסה המלאה אעלה לג'מבו אם יהיה ביקוש.
למישהו יש כיום קצת זמן נוסטלגיה להלוות לי?...![]()
נכתב ע"י bracha;1508483:אגב
בנחש מתארך יש קיצורים.
לוחצים alt+shift
ואז:
v - מקצר את הזנב
b - מוסיף חיים - אחרי 3 לחיצות זה מתחיל להוסיף, כל לחיצה, עוד חיים.
+ או - - מקטין או מגדיל את הכדורים.
p - משחרר את הראש קדימה.
יש עוד, אני לא זוכרת מהם, יש משהו שאמור לסיים את המסך, יש משהו שאמור להוסיף זמן.
המון ביקוש,נכתב ע"י R.Design;1509113:או, הרגתם אותי... באמת יושבים ומחפשים פה את החלקים להשלמת יום ההולדת של שירה כאילו??
חחחחחחח זה גדול.
למישהו יש כיום קצת זמן נוסטלגיה להלוות לי?...![]()
נכתב ע"י רובין;1510127:החלה הרשמה לגנון למבוגרים...
נכתב ע"י bracha;1508483:אגב
בנחש מתארך יש קיצורים.
לוחצים alt+shift
ואז:
v - מקצר את הזנב
b - מוסיף חיים - אחרי 3 לחיצות זה מתחיל להוסיף, כל לחיצה, עוד חיים.
+ או - - מקטין או מגדיל את הכדורים.
p - משחרר את הראש קדימה.
יש עוד, אני לא זוכרת מהם, יש משהו שאמור לסיים את המסך, יש משהו שאמור להוסיף זמן.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //