נכתב ע"י cello;550979:תגובה לalizae
כמובן ניסיתי להשיג אותם משהו כמו 40 פעמים בשעה וחצי, והם לא ענו, ואחרי הזמן של התוכנית כשהתברר שהכתובת לא היתה נכונה- הם אומרים שהם מבחינתם לא קיבלו את המוצר ולכן לא אמורים לשלם....
נכתב ע"י cello;550980:naamah
מה הכונה שוטף פלוס 30 וכו'?
נכתב ע"י נעמי ברקאי;550998:שאלה- איך הלקוח חותם דרך המייל? או צריך לחפש פקס כדי לפקסס חזרה? רוב הלקוחות שלי (95 אחוז) זה מול המייל בלבד והתשלום הוא בהעברה/צ'ק בדואר/ שליח עם מזומן
איך אתם עושים את כל התהליך הזה לאנשים שצריכים דברים דחופים תוך יום במקרה הטוב לאתמול במקרה הגרוע? הם רוצים לשמוע במקום כמה זה עולה ו"להריץ עבודה" בשניה שאפשר... אין זמן למקדמה/ חתימות/ טקסים... הלקוחות הכבדים- להם אני כן נותת טופס הצעת מחיר עם כמה כללים (מיני חוזה) ודרישת מקדמה אז איך באמת אפשר להחיל את הכלל על כולם?
נכתב ע"י naamah;550999:החזרת מייל עם המילה "מאשר" כמוה כחתימה על חוזה.
נכתב ע"י נעמי ברקאי;550998:שאלה- איך הלקוח חותם דרך המייל? או צריך לחפש פקס כדי לפקסס חזרה? רוב הלקוחות שלי (95 אחוז) זה מול המייל בלבד והתשלום הוא בהעברה/צ'ק בדואר/ שליח עם מזומן
איך אתם עושים את כל התהליך הזה לאנשים שצריכים דברים דחופים תוך יום במקרה הטוב לאתמול במקרה הגרוע? הם רוצים לשמוע במקום כמה זה עולה ו"להריץ עבודה" בשניה שאפשר... אין זמן למקדמה/ חתימות/ טקסים... הלקוחות הכבדים- להם אני כן נותת טופס הצעת מחיר עם כמה כללים (מיני חוזה) ודרישת מקדמה אז איך באמת אפשר להחיל את הכלל על כולם?
נכתב ע"י דויד א;551006:בסופו של דבר אני מאמין
שכל אחד אוכל אותה מתישהו ולא משנה כמה חזק יהיה.
נכתב ע"י מטאור;551050:נכון מאד, אבל אם מתחילים בצורה מכובדת, מסיימים כך.
סיפור טרי שהתחיל אתמול והסתיים היום:
אתמול בבוקר התקשרה אלי אשתו של בעל מקצוע מכובד, לא רוצה לחשוף פרטים, וביקשה לוגו דחוף מהיום למחר. הם מקימים משרד, יש להם לקוחות שאמורים להגיע לפגישה חשובה וחייב להיות לוגו מכובד. אמרתי לה שמעולם לא הזמינו אצלי לוגו בכזו דחיפות, כי זאת עבודה שדורשת זמן של הבשלה מצד הלקוח, וכו' אבל היא טענה שאין ברירה וזה בסדר ושאתחיל לעבוד. היה לי פיתוי כזה להזניח את ה"הליך הביורוקרטי" הרגיל שלי ולהתחיל בעבודה, אבל התגברתי. על הקטע של הצעת המחיר דילגתי, כי באמת לא היה זמן והיא הסכימה למחיר שבו נקבתי מרוב הלחץ. אבל כן שאלתי לאיפה אני יכולה לשלוח את טופס הזמנת העבודה, על מנת לקבלו בחזרה חתום. היא ענתה שאין לה ושהיא יכולה להגיע פיזית רק בערב. אוקי, אז אני אתחיל בערב, אמרתי, ואני מקווה שזה לא יעכב. בפועל כן התחלתי, כי הייתי בלחץ שלא אספיק. בערב כשהיא באה לחתום ולשלם את המקדמה היו לי כבר 4 סקיצות מוכנות, אבל כמובן שלא אמרתי לה. רק שאלתי עד איזה שעה היא ערה, על מנת שתראה את הסקיצות כבר לפני שהיא הולכת לישון, כי זה חשוב. בשעה 11:45 (בלילה, כן?) היא התקשרה, ואמרתי לה שבדיוק באתי להדפיס את הסקיצות. (היא נגישה למייל רק בבוקר).
לא אלאה אתכם יותר מידי, היום בשעה 8:00 בערב היא מתקשרת ואומרת שממש לא נעים לה אבל......... בסוף הם לא פותחים את המשרד המדובר.
הבעתי השתתפות בצערה (היא גם שיתפה אותי בנסיבות) אך הסברתי בעדינות שאני צריכה לחשוב כמה עליה להוסיף לי על המקדמה היות שהתחלנו תהליך של עבודה ולמרות שלא בוצעו שינויים וכו' - הסקיצות נעשו ברמה מוגמרת ממש, בגלל הלחץ והדחיפות, ובשעות לא סטנדרטיות. היא לא ניסתה להתחמק, אלא אמרה שתשלם כל מחיר שאדרוש.
עכשיו תארו לכם איך זה היה מסתיים לו זה היה מתחיל בלי חתימה ומקדמה. הכל ורטואלי, הכל באויר, לא קרה כלום... (נכון, ביקשתי לוגו, אבל בסוף אני לא צריכה... אני מקווה שאת לא כועסת, אבל זה ממש לא תלוי בי...)
נכתב ע"י naamah;551056:כל הכבוד לך על ההתנהלות, אם כי אני חייבת להגיד שהסיפור הריח כבר מההתחלה לא טוב. מי מקים משרד ומזמין לקוחות ל"פגישות חשובות" מהיום למחר?
אנשים שלא מבינים שדברים חשובים צריכים להיעשות בנחת, מתוך מחשבה והבנה שהקמת משרד זה תהליך של חודשים ארוכים, ולא משהו שניתן לעשות בחיפזון מטורף - הם אנשים שמפחיד אותי לעבוד איתם. והפחד כמעט תמיד מתגלה כמוצדק.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים