המשך מהאתגר

• הוסף לסימניות
של המשפחה המקסימה הזאת (רק אני עדיין לא גמרתי לערוך את ילדי חלאקה של ל"ג בעומר???)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;1016325:
(רק אני עדיין לא גמרתי לערוך את ילדי חלאקה של ל"ג בעומר???)
מסתבר שלא רק את

כל תמונה- סיפור
ביג לייק!

• הוסף לסימניות
של המשפחה המקסימה הזאת (רק אני עדיין לא גמרתי לערוך את ילדי חלאקה של ל"ג בעומר???)

חחחחחחחחחח
אולי תפסיקי להתלונן :rolleyes:
רבקי, תמונות מקסימות!
(בקטנה, מציק לי שהאבא חתוך..)
והתמונה השלישית - ליגהההה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילכי;1016345:
חחחחחחחחחח
אולי תפסיקי להתלונן :rolleyes:
רבקי, תמונות מקסימות!
(בקטנה, מציק לי שהאבא חתוך..)
והתמונה השלישית - ליגהההה!

להתלונן? זה חלק מהכיף...... :) אני יפסיק בתנאי שאת מלווה לי עוד כמה שעות לכל יום, הולך?
זה לא האבא זה האח הגדול טייניג'ר חמוד שתפקד כסטייליסט לסידור כיפה בזוויות מדויוקות מאוד....
יש גם תמונה שלמה כמובן דווקא אהבתי את התמונה הזאת יותר

• הוסף לסימניות
רבקי תמונות יפייפיות אחת, אחת,
התמונה בגווני הספיה מדהימה

• הוסף לסימניות
רבקי אני אוהבת את התמונות שלך מאד
התמונה השניה מדהימה, הרקע השחור עם המציצה הצבעונית יפהיפה
בתמונה הראשונה יש לדעתי בעיה גדולה, דרוש בתמונה הזאת קרופ רוחבי והחיתוך של החצי גוף לא עושה פה טוב

ולעומת כולם אני את התמונה בצבע ספיה לא התחברתי, אולי תבהירי את הספייה קצת, זה מידי זועק, וגם הייתי טיפה מכוונת את זה ליותר חום

בהצלחה

• הוסף לסימניות
איזה תמונות אחת אחת
ואיך עודדת אותי יש עוד צלמות שלא סיימו עם ל"ג בעומר..
אז אני לא היחידה...:);)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;1016516:
ולעומת כולם אני את התמונה בצבע ספיה לא התחברתי, אולי תבהירי את הספייה קצת, זה מידי זועק, וגם הייתי טיפה מכוונת את זה ליותר חום

בהצלחה
ציבי, על זה נאמר על טעם וריח.... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;1016516:
רבקי אני אוהבת את התמונות שלך מאד
התמונה השניה מדהימה, הרקע השחור עם המציצה הצבעונית יפהיפה
בתמונה הראשונה יש לדעתי בעיה גדולה, דרוש בתמונה הזאת קרופ רוחבי והחיתוך של החצי גוף לא עושה פה טוב

בהצלחה

אוקיי, יש בזה משהו קיבלתי :)

• הוסף לסימניות
תמונות מקסימות!!!
ועם המציצה מותק

• הוסף לסימניות
אהבתי במיחוד את השניה
הבוהק בעיניים בשילוב הסוכריה
נראה כמו 3 סוכריות...
תמונות אחת אחת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה