- הוסף לסימניות
של המשפחה המקסימה הזאת (רק אני עדיין לא גמרתי לערוך את ילדי חלאקה של ל"ג בעומר???)
מסתבר שלא רק אתנכתב ע"י רבקי פרידמן;1016325:(רק אני עדיין לא גמרתי לערוך את ילדי חלאקה של ל"ג בעומר???)
נכתב ע"י רבקי פרידמן;1016325:של המשפחה המקסימה הזאת (רק אני עדיין לא גמרתי לערוך את ילדי חלאקה של ל"ג בעומר???)
נכתב ע"י מילכי;1016345:חחחחחחחחחח
אולי תפסיקי להתלונן
רבקי, תמונות מקסימות!
(בקטנה, מציק לי שהאבא חתוך..)
והתמונה השלישית - ליגהההה!
איזה תמונות אחת אחתנכתב ע"י רבקי פרידמן;1016325:של המשפחה המקסימה הזאת (רק אני עדיין לא גמרתי לערוך את ילדי חלאקה של ל"ג בעומר???)
ציבי, על זה נאמר על טעם וריח....נכתב ע"י tzivi;1016516:ולעומת כולם אני את התמונה בצבע ספיה לא התחברתי, אולי תבהירי את הספייה קצת, זה מידי זועק, וגם הייתי טיפה מכוונת את זה ליותר חום
בהצלחה
נכתב ע"י tzivi;1016516:רבקי אני אוהבת את התמונות שלך מאד
התמונה השניה מדהימה, הרקע השחור עם המציצה הצבעונית יפהיפה
בתמונה הראשונה יש לדעתי בעיה גדולה, דרוש בתמונה הזאת קרופ רוחבי והחיתוך של החצי גוף לא עושה פה טוב
בהצלחה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים