שיתוף המשך פרויקט גמר

• הוסף לסימניות
אני מצרף בזה את המשך סדרת הציורים מפרויקט הגמר שלי ---

• הוסף לסימניות
1 - הבריחה.jpg

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים באשכול הקודם, אשמח לשמוע תגובות והערות גם על כל המצורף כאן.

• הוסף לסימניות
יפה מאד!!
אהבתי את האחרון, מספר 5. למרות הפשטות שלו הוא עמוק, מספר סיפור.
איך אתה עושה את הטקסטורה בציורים שלך? זה סוג של מברשת?
הערה קטנה, במספר 3 הדמות בפינה נראית משולבת עם הרקע

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מקסים..
ברשותך הוספתי קצת הערות לפעם הבאה בסצינות כאלו..משחקי אור וצל שיוצרים לזה קצת תלת מימד..
מקווה שלא הרסתי
ScreenHunter_4 Feb. 26.jpg

• הוסף לסימניות
אהבתי את האחרון, מספר 5. למרות הפשטות שלו הוא עמוק, מספר סיפור.
תודה.
באמת יש כאן סיפור, ואני שמח שהצלחתי לבטא זאת.
כפי שכתבתי באשכול הקודם סדרת הציורים היא מחיי מהר"ם מרוטנבורג. הציור של המצבות בא לספר על כך שהמהר"ם נפטר בכלא, ורק שנים רבות [לא זוכר כרגע את המספר המדוייק, אולי 16 או משהו כזה] אחרי פטירתו הצליחו לפדותו ולהביאו לקבורה. היהודי ששילם את הסכום הגבוה שדרש הקיסר, ר' אלכסנדר זיסקינד ב"ר שלמה ווימפפן, נפטר כחצי שנה אחרי המאורע, ולבקשתו, קברוהו בסמוך לקבר המהר"ם. עד היו עומדות שתי המצבות זו לצד זו בביה"ח העתיק של וורמס. הקברים הסמוכים מבטאים את מה שהבטיח לו המהר"ם מחלום, שיהיה במחיצתו בגן עדן.
איך אתה עושה את הטקסטורה בציורים שלך? זה סוג של מברשת?
כן, זו מברשת צבעי מים. בכל ציור השתמשתי בפונקציה מעט שונה של אותה מברשת.
הערה קטנה, במספר 3 הדמות בפינה נראית משולבת עם הרקע
נכון. זו בעיה שקיימת כבר בציור, וכנראה רק התגברה בצביעה, אני מקווה שבציורים הבאים שלי היא כבר לא תהיה...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חחחחחחחח אתה מבקר הרבה במבצרים אפלים ? :p
תכל'ס אתה צודק ...
בתכל'ס צייר צריך שהציור ידבר כמו אלף מילים, והציור הזה, על אף שלא דרכתי בחיי במבצרים אפלים.... אני משער שככה בערך זה נראה, ובעיני זה אומנות לשמה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה