- הוסף לסימניות
אני מצרף בזה את המשך סדרת הציורים מפרויקט הגמר שלי ---
חחחחחחחח אתה מבקר הרבה במבצרים אפלים ?המבצר נראה בדיוק כמו שמבצר אפל נראה...
תודה.אהבתי את האחרון, מספר 5. למרות הפשטות שלו הוא עמוק, מספר סיפור.
כן, זו מברשת צבעי מים. בכל ציור השתמשתי בפונקציה מעט שונה של אותה מברשת.איך אתה עושה את הטקסטורה בציורים שלך? זה סוג של מברשת?
נכון. זו בעיה שקיימת כבר בציור, וכנראה רק התגברה בצביעה, אני מקווה שבציורים הבאים שלי היא כבר לא תהיה...הערה קטנה, במספר 3 הדמות בפינה נראית משולבת עם הרקע
חחחחחחחח אתה מבקר הרבה במבצרים אפלים ?
תכל'ס אתה צודק ...
רק רגע, לא הבנתי, אתם כן מבקרים סדרתיים בכאלו מבצרים?...מצתרף להנ"ל.![]()
במה זכיתי?מקסים..
ברשותך הוספתי קצת הערות לפעם הבאה בסצינות כאלו..משחקי אור וצל שיוצרים לזה קצת תלת מימד..
מקווה שלא הרסתיצפה בקובץ המצורף 613101
בתכל'ס צייר צריך שהציור ידבר כמו אלף מילים, והציור הזה, על אף שלא דרכתי בחיי במבצרים אפלים.... אני משער שככה בערך זה נראה, ובעיני זה אומנות לשמה.חחחחחחחח אתה מבקר הרבה במבצרים אפלים ?
תכל'ס אתה צודק ...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים