דרוש מידע הנדסת תוכנה או מכשור רפואי

• הוסף לסימניות
מתלבטת בין לימוד הנדסת תוכנה ללמוד מכשור רפואי
אשמח לדעת גם מבחינת הלימודים, העבודה, משכורת, מקומות עבודה.

• הוסף לסימניות
אני כרגע בסטאז, במכשור רפואי,
עדיין לא מקבלת משכורת,
אבל מאוכזבת מאוד ממה שאני שומעת לגבי המשכורת,
מרגישה קצת בזבוז על 3 שנים של לימודים,
אבל ביקוש יש לזה בשפע,
ואני ממש אוהבת את המקצוע.

• הוסף לסימניות
זה לא שתי מקצועות שדורשים יכולות אחרות לגמרי?

• הוסף לסימניות
במכשור רפואי המכשור הוא רק חצי אחד מהעבודה, יש גם את מושא הבדיקה.. את מתעסקת עם בני אדם מקרוב וצריכה לעשות זאת ברגישות, בקשב ובמיומנות, בדומה לאחות.
בהנדסת תוכנה ההתחככות היומיומית היא מול מסך.
כמו שאמרו אילו הם תחומים שונים מאוד, השאלה למה את מתחברת ומה החוזקות שלך. ובאיזו סביבת עבודה את רואה את עצמך במיטבך.

• הוסף לסימניות
אני כרגע בסטאז, במכשור רפואי,
עדיין לא מקבלת משכורת,
אבל מאוכזבת מאוד ממה שאני שומעת לגבי המשכורת,
מרגישה קצת בזבוז על 3 שנים של לימודים,
אבל ביקוש יש לזה בשפע,
ואני ממש אוהבת את המקצוע.
אם לא אכפת לך לענות, מה איזור השכר?
איפה למדת ומה היו תנאי הלימודים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה