- הוסף לסימניות
במתכונת מצומצמת.תחבורה ציבורית יהיה?
במתכונת מצומצמת.תחבורה ציבורית יהיה?
וחוץ מזה אין הגיון בעוצר לילי כאילו הנגיף תוקף בלילה
להזכירך!אתה מחמיר את המצב "כל" הרבנים מתנהגים רגיל! פייק!
מה זה אומרבמתכונת מצומצמת.
הדלקות בחצרות החסידות הם לא עם מאות אנשים?לגמרי.
כמו המשפט הזה למשל:
נראה לי שזה יקבע מחר.מה זה אומר
לצמצם את המצומצם.מה זה אומר
ממש לא.הדלקות בחצרות החסידות הם לא עם מאות אנשים?
מלהתפלל במניין יותר מ 10, ועד להתנהג רגיל - הדרך מאוד מאוד ארוכה.להזכירך!
על פי הוראות משרד הבריאות אין להתקהל יותר מ10 איש בתוך הביה"כ אשמח אם תכירו לי ביה"כ אחד כזה בכל הארץ....
אם יש יותר מ10 אנשים ששומרים מרחק 2 מטר מסכות וכו זה נקרא כרגיל?להזכירך!
על פי הוראות משרד הבריאות אין להתקהל יותר מ10 איש בתוך הביה"כ אשמח אם תכירו לי ביה"כ אחד כזה בכל הארץ....
טוב.לגמרי.
כמו המשפט הזה למשל:
נכוןמלהתפלל במניין יותר מ 10, ועד להתנהג רגיל - הדרך מאוד מאוד ארוכה.
מצאת מאיפה להביא כתבה.... בדיוק מהם ציפינו לשמוע את האמת..![]()
המשטרה חילקה יותר קנסות בערים שבהן מעט חולי קורונה
אכיפה לא קוהרנטית: 500 קנסות קורונה חולקו במודיעין עילית החרדית, שבה 720 חולים, וברהט הבדואית חולקו 3,000 קנסות - למרות שיש בה רק 96 חוליםwww.themarker.com
מרשה לעצמי לשער שטישים יהיו כמו שהיו בסוכות. וב"ה התחלואה לא עלתה בעקבות כך.טוב.
אני לא יודעת כמה אנשים במשפחה המורחבת שלכם.
כשסבי וסבתי עורכים חגיגות כאלו המספרים בלעה״ר עצומים,
ואני יודעת גם על חברות שככה המצב אצלן.
ועל טישים לא התחלתי לדבר אפילו.
לאאם יש יותר מ10 אנשים ששומרים מרחק 2 מטר מסכות וכו זה נקרא כרגיל?
כלומר?אחרי שבתקופה האחרונה הכל כבר שחור ע"ג לבן.
נכון
אבל זה רק מראה לנו שאין להתייחס להחלטותיהם כקודש קדשים כפי שהרבה באשכול כאן מוצאים לנכון.
אז למשל במשפחה המורחבת שלי כמעט כולם בחל"ת (חוץ ממני)טוב.
אני לא יודעת כמה אנשים במשפחה המורחבת שלכם.
כשסבי וסבתי עורכים חגיגות כאלו המספרים בלעה״ר עצומים,
ואני יודעת גם על חברות שככה המצב אצלן.
ועל טישים לא התחלתי לדבר אפילו.
וכמו שהיו בימים נוראים והתחלואה עלתה בעקבות כך.מרשה לעצמי לשער שטישים יהיו כמו שהיו בסוכות. וב"ה התחלואה לא עלתה בעקבות כך.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים