קורונה הנה זה חוזר... הקבינט אישר עוצר לילי מחנוכה למשך 3 שבועות

מצב
הנושא נעול.
וחוץ מזה אין הגיון בעוצר לילי כאילו הנגיף תוקף בלילה

הנגיף מדבק בכל זמן שיש קרבה בין בני אדם.
אם בחלק מהזמן אין קרבה - אין הדבקות בזמן הזה.
ולא, הנגיף לא משלים את זה למחרת.

לא נאבקים במגיפה במושגים של הכל או לא כלום. אלא בהפחתה של ההדבקות.
כל שעה שלא נפגשים - יש פחות הדבקה.

אתה מחמיר את המצב "כל" הרבנים מתנהגים רגיל! פייק!
להזכירך!
על פי הוראות משרד הבריאות אין להתקהל יותר מ10 איש בתוך הביה"כ אשמח אם תכירו לי ביה"כ אחד כזה בכל הארץ....

להזכירך!
על פי הוראות משרד הבריאות אין להתקהל יותר מ10 איש בתוך הביה"כ אשמח אם תכירו לי ביה"כ אחד כזה בכל הארץ....
מלהתפלל במניין יותר מ 10, ועד להתנהג רגיל - הדרך מאוד מאוד ארוכה.

לגמרי.
כמו המשפט הזה למשל:
טוב.
אני לא יודעת כמה אנשים במשפחה המורחבת שלכם.
כשסבי וסבתי עורכים חגיגות כאלו המספרים בלעה״ר עצומים,
ואני יודעת גם על חברות שככה המצב אצלן.
ועל טישים לא התחלתי לדבר אפילו.

מצאת מאיפה להביא כתבה.... בדיוק מהם ציפינו לשמוע את האמת..
צריך להיות עוורים כדי לא לראות את זה
באיזו אלימות וברוטליות מתבצעים מעצרי חרדים ועל מה?! על מסכות , כשבמו עיני ראיתי בעיר חילונית שוטרים מחלקים מסכות!!! למי שהיה בלי...
וואי, לא האמנתי שעוד אפשר להתבלבל בעניין, אחרי שבתקופה האחרונה הכל כבר שחור ע"ג לבן.

טוב.
מרשה לעצמי לשער שטישים יהיו כמו שהיו בסוכות. וב"ה התחלואה לא עלתה בעקבות כך.

נכון
אבל זה רק מראה לנו שאין להתייחס להחלטותיהם כקודש קדשים כפי שהרבה באשכול כאן מוצאים לנכון.

לא מכירה מישהו אחד כזה...
שוב, מלא להתייחס כקודש קודשים ועד לזלזל בכל - הדרך מאוד מאוד רחוקה.

טוב.
אז למשל במשפחה המורחבת שלי כמעט כולם בחל"ת (חוץ ממני)
כל אחד והנתונים שלו.

לי מפריע הסגר מסיבה אחרת לגמרי למה אנחנו מגיעים בכלל למצב שצריך סגר? אם כולם היו מקפידים אפילו תקופה קצרה קצת אורך רוח וכבר היינו יכולים לחזור לחיים רגילים. או לפחות לא היינו צריכים עוד סגר ועוד סגר. מה שקורה שאלו שכבר 8 חודשים שינו מההרגלים שלהם נזהרו לא להדביק ולא להידבק וגם בסוף נאלצים עוד להיות בסגר בגלל אחרים. ואחכ באים אלו ששכחו שיש קורונה או שבכלל אין קורונה ולהם יש טענות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה