דרוש מידע הנוכל שאוהב תלמידי חכמים- אמיתי ומזעזע!!! /פורסם ביתד נאמן

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אפשר להבין איך אדם שקורא לעצמו חרדי מתנהג ככה? ולמה? מה יש לו להרוויח?
גם לא הבנתי אם באמת הוא מרוויח כסף...אבל גם אם כן...הוא נורמלי? כאילו איך אפשר? איך אפשר לקחת כ"כ הרבה כסף ולאמלל אנשים ואחרי זה להרגיש טוב עם עצמך???

• הוסף לסימניות
לא זה מה שמפריע לי
מפריע לי שיש אדמו"ר שלא יוצא עליו
אתה חושב שהאדמו"ר חסין מתביעה במקרה הטוב או ממאפיה במקרה הפחות טוב?
כבר היו נוכלים שהפילו אדמורים - עיין ערך חסידות זוטשקא -עד היום הם אוכלים קש...
ולא, אל תבקשו ממני לספר,
אתם יודעים,
מדברים רק ברמזים, וואלקם טו יזרעאל

• הוסף לסימניות
הכל נכון אבל זה מה יש
לדעתי תיאור דרך הפעולה מועיל יותר משם שאדם יכול להזדהות איך שבא לו
אבל אולי זה גם לא רעיון טוב לכתוב כאן את כל הטריקים לתת לרמאים רעיונות כמעשה דריו"ח "כי ישרים דרכי ה' וגו'
איך אני אכתוב את השם שלו?
מה הענין שיחסמו את זה.?
אני אתן את שמו לכ''א שישלח בפרטי.
הוא עובד בכמה סגנונות מתוחכמות להפיל אנשים.
את החסידות ממנו הוא בא, רמזתי.
אינני משתייך לשם. תשאלו שם מדוע.
אני הבנתי מיועץ משכנתאות הבכיר, שטראוס ששיך לחסידות הזו שפשוט - את הבוץ הם תמיד שומרים בפנים.

• הוסף לסימניות
אתם צודקים
אבל על רמזים אף אחד לא יתבע אותכם
תמיד אפשר לתת עוד
ולהרחיב על אופני הרמאות - כדי לתת לאנשים אפשרות להתגונן
אינני משתייך לשם. תשאלו שם מדוע.
אני רץ לשאול בבעלז למה @טיגריס לא אצלכם?.....

• הוסף לסימניות
זה עלול להביא למחיקת האשכול. כמה עצוב.
רק יכולה לומר שלאחר שכלום לא זז
התפרסמה מודעה נגדו בעיתונות
ביוזמה פרטית של אנשים שנחשפו מקרוב לנוכלות הזו
איזה עיתונות ומתי?

• הוסף לסימניות
אוליי מישהו יכול לעשות טובה ותמצת בקצרה מה הנושא בכתבה ... סליחה על העצלנות פשוט אין זמן .....
באמת מאוד קשה לקרוא, גם אותיות לא ברורות וגם כתבה ארוכה
בסוף התאמצתי וקראתי והזדעזעתי.
אני מגיש תקציר למי שאין לו כוח לקרוא:

אברך בחובות קיבל המלצה ממנהל חיידר לפנות לאיש נחמד שיכול לעזור לו.
האיש קודם כל שלח לו קניה באלף חמש מאות ש"ח כדי לקנות את אמונו.
ואחר כך החתים אותו בחופזה על פתיחת חשבון דיגיטלי ע"ש האברך (כולל זיהוי וידאו, ומסירת כל פרטי הזיהוי והאשראי).
ובנוסף לקח לעצמו את כל הניהול של החשבון (כולל הקוד הסודי שנשלח לאברך בדואר והוא הזהיר אותו למסור לו בלי לפתוח).
בהמשך הוא לקח הלואות בסך כולל של מליון ש"ח דרך החשבון הדיגיטלי הזה.
ומתוכם הוא העביר חלקים לחשבון הרגיל של האברך, וציווה עליו להעביר לו חלק מהכספים האלו כאילו כדי להחזיר את ההלוואות. בפועל הכספים הועברו לחשבונות אפורים שונים.
כשהאברך גילה את הרמאות דרך הפקידה בבנק, כבר הכסף לא היה ניתן להשבה.
קודם כל הוא חסם מיד את החשבון.
ואז קיבל טלפון מהנוכל שבתמימות כועס למה הוא חסם את החשבון הרי הוא בדיוק רצה להחזיר לו את כל הכסף לשם, אז שיפתח בחזרה עכשיו והוא יחזיר לו (התברר אח"כ שאם היה פותח את החשבון היה גורם לעצמו עוד נזק אדיר).
ואחר כך הוא רצה לעשות אתו הסכם הלוואה ותשלומים והאברך כמעט התפתה ובסוף עצר בעצמו.
לא נראה לי שהוא הצליח להחזיר לעצמו את כספו, רק לעצור שלא ימשיך לגנוב עוד. אבל הוא יצא נקי מכל נכסיו רח"ל.

• הוסף לסימניות
מעניין אותי מה הסיפור במודיעין עילית עם הרכבים,
כיוון שאנחנו נפלנו עם אחד שמשכיר רכבים לנהגים חדשים
ואז תובע מהם לשלם סכומים מטורפים על נזקים פעוטים שלא הם עשו..
וכל התנהלות העסקית מריחה מסריחחח מס הכנסה בטוח ימצאו שם מטעמים
בעלי האברך הצדיק לקח ממנו רכב ו... הבנאדם הזה נוכלללללל אמיתי שייך גם לחסידות שציינו פה אבל לא במ"ע
ב"ה סגרנו את החוב הזה תוך כמה חודשים
אבל הכאב העצום הזה נשאר
וכמובן למדנו מזה אני לא נתתי לבעלי בשום אופן להשכיר רכבים בשום תנאי, ואחרי אלף ברורים עם מתווך ששילמתי לו במיוחד
קנינו רכב ישן אך במצב טוב ולמדנו את הלקח...

• הוסף לסימניות
באמת מאוד קשה לקרוא, גם אותיות לא ברורות וגם כתבה ארוכה
בסוף התאמצתי וקראתי והזדעזעתי.
אני מגיש תקציר למי שאין לו כוח לקרוא:

אברך בחובות קיבל המלצה ממנהל חיידר לפנות לאיש נחמד שיכול לעזור לו.
האיש קודם כל שלח לו קניה באלף חמש מאות ש"ח כדי לקנות את אמונו.
ואחר כך החתים אותו בחופזה על פתיחת חשבון דיגיטלי ע"ש האברך (כולל זיהוי וידאו, ומסירת כל פרטי הזיהוי והאשראי).
ובנוסף לקח לעצמו את כל הניהול של החשבון (כולל הקוד הסודי שנשלח לאברך בדואר והוא הזהיר אותו למסור לו בלי לפתוח).
בהמשך הוא לקח הלואות בסך כולל של מליון ש"ח דרך החשבון הדיגיטלי הזה.
ומתוכם הוא העביר חלקים לחשבון הרגיל של האברך, וציווה עליו להעביר לו חלק מהכספים האלו כאילו כדי להחזיר את ההלוואות. בפועל הכספים הועברו לחשבונות אפורים שונים.
כשהאברך גילה את הרמאות דרך הפקידה בבנק, כבר הכסף לא היה ניתן להשבה.
קודם כל הוא חסם מיד את החשבון.
ואז קיבל טלפון מהנוכל שבתמימות כועס למה הוא חסם את החשבון הרי הוא בדיוק רצה להחזיר לו את כל הכסף לשם, אז שיפתח בחזרה עכשיו והוא יחזיר לו (התברר אח"כ שאם היה פותח את החשבון היה גורם לעצמו עוד נזק אדיר).
ואחר כך הוא רצה לעשות אתו הסכם הלוואה ותשלומים והאברך כמעט התפתה ובסוף עצר בעצמו.
לא נראה לי שהוא הצליח להחזיר לעצמו את כספו, רק לעצור שלא ימשיך לגנוב עוד. אבל הוא יצא נקי מכל נכסיו רח"ל.
אפשר יותר פשוט,
אברך עם חובות שבגלל תמימות ונוכל אחד, הפך להיות חובות עם אברך.

• הוסף לסימניות
מעניין אותי מה הסיפור במודיעין עילית עם הרכבים,
כיוון שאנחנו נפלנו עם אחד שמשכיר רכבים לנהגים חדשים
ואז תובע מהם לשלם סכומים מטורפים על נזקים פעוטים שלא הם עשו..
וכל התנהלות העסקית מריחה מסריחחח מס הכנסה בטוח ימצאו שם מטעמים
לא
זה לא אותו אחד
זה חסר שחר
אבל כמובן גם הוא נוכל - ורכביו - חלקם לפחות - מסוכנים לנסיעה

• הוסף לסימניות
לא
זה לא אותו אחד
זה חסר שחר
אבל כמובן גם הוא נוכל - ורכביו - חלקם לפחות - מסוכנים לנסיעה
תגיד לי יודעים איפה הנוכלים האלה גרים ?
זה הזוי שזה לא עובר למשטרה!
אף אחד לא מתעד ומוכיח את השקרים?

זה נשמע מדינת עולם שלישית

• הוסף לסימניות
לתועלת הציבור 22 עצות מחכימות
Screenshot_20221231-215915_WhatsApp.jpg

• הוסף לסימניות
אגב, יש נוכל בבית שמש בתחום המשכנתאות והפרסום בשם ב.א. שם העסק שלו הוא מ.א. וש.פ.ב., גם הוא נראה כמו אברך בן תורה וגם מתנהג כך, שם שמים שגור בפיו..., ידע הציבור ויזהר. פשוט מזעזע, לא מבין את האנשים האלו ומה גורם להם להתנהג בנוכלות במקום להשקיע את כשרונם (ובדרך כלל הם מוכשרים מאוד) בעסקים לגיטימיים, לכאורה זה מגיע מבעיה נפשית כלשהי. אגב, מישהו תפס יוזמה והקים עליו אתר בגוגל להזהיר מפניו.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה