- הוסף לסימניות
גם אני אבל אנשים הלחיצו פהכמה פעמים הבאתי פרטי אשראי בטלפון ולא היתה בעיה אח"כ
ואנחנו עוקבים לראות הוצאות בד"כ בסוף חודש..
גם אני אבל אנשים הלחיצו פהכמה פעמים הבאתי פרטי אשראי בטלפון ולא היתה בעיה אח"כ
ואנחנו עוקבים לראות הוצאות בד"כ בסוף חודש..
לא ממש לאאתה מכיר אישית את האיש?
אם יש חריגה עושים הכחשת עסקהגם אני אבל אנשים הלחיצו פה
לא זה מה שמפריע ליזה שהוא פושע לא אמור להשפיע על איך שהוא מתלבש
אתה חושב שהאדמו"ר חסין מתביעה במקרה הטוב או ממאפיה במקרה הפחות טוב?לא זה מה שמפריע לי
מפריע לי שיש אדמו"ר שלא יוצא עליו
איך אני אכתוב את השם שלו?הכל נכון אבל זה מה יש
לדעתי תיאור דרך הפעולה מועיל יותר משם שאדם יכול להזדהות איך שבא לו
אבל אולי זה גם לא רעיון טוב לכתוב כאן את כל הטריקים לתת לרמאים רעיונות כמעשה דריו"ח "כי ישרים דרכי ה' וגו'
מצחיק שאפילו את הברוכים הבאים לישראל אומרים ברמזמדברים רק ברמזים, וואלקם טו יזרעאל
איזה עיתונות ומתי?זה עלול להביא למחיקת האשכול. כמה עצוב.
רק יכולה לומר שלאחר שכלום לא זז
התפרסמה מודעה נגדו בעיתונות
ביוזמה פרטית של אנשים שנחשפו מקרוב לנוכלות הזו
עיתון פרסומות פנימיאיזה עיתונות ומתי?
מתי?עיתון פרסומות פנימי
רב מכר אולי?
יש מצב שתלו גם בבתי כנסת
באמת מאוד קשה לקרוא, גם אותיות לא ברורות וגם כתבה ארוכהאוליי מישהו יכול לעשות טובה ותמצת בקצרה מה הנושא בכתבה ... סליחה על העצלנות פשוט אין זמן .....
אפשר יותר פשוט,באמת מאוד קשה לקרוא, גם אותיות לא ברורות וגם כתבה ארוכה
בסוף התאמצתי וקראתי והזדעזעתי.
אני מגיש תקציר למי שאין לו כוח לקרוא:
אברך בחובות קיבל המלצה ממנהל חיידר לפנות לאיש נחמד שיכול לעזור לו.
האיש קודם כל שלח לו קניה באלף חמש מאות ש"ח כדי לקנות את אמונו.
ואחר כך החתים אותו בחופזה על פתיחת חשבון דיגיטלי ע"ש האברך (כולל זיהוי וידאו, ומסירת כל פרטי הזיהוי והאשראי).
ובנוסף לקח לעצמו את כל הניהול של החשבון (כולל הקוד הסודי שנשלח לאברך בדואר והוא הזהיר אותו למסור לו בלי לפתוח).
בהמשך הוא לקח הלואות בסך כולל של מליון ש"ח דרך החשבון הדיגיטלי הזה.
ומתוכם הוא העביר חלקים לחשבון הרגיל של האברך, וציווה עליו להעביר לו חלק מהכספים האלו כאילו כדי להחזיר את ההלוואות. בפועל הכספים הועברו לחשבונות אפורים שונים.
כשהאברך גילה את הרמאות דרך הפקידה בבנק, כבר הכסף לא היה ניתן להשבה.
קודם כל הוא חסם מיד את החשבון.
ואז קיבל טלפון מהנוכל שבתמימות כועס למה הוא חסם את החשבון הרי הוא בדיוק רצה להחזיר לו את כל הכסף לשם, אז שיפתח בחזרה עכשיו והוא יחזיר לו (התברר אח"כ שאם היה פותח את החשבון היה גורם לעצמו עוד נזק אדיר).
ואחר כך הוא רצה לעשות אתו הסכם הלוואה ותשלומים והאברך כמעט התפתה ובסוף עצר בעצמו.
לא נראה לי שהוא הצליח להחזיר לעצמו את כספו, רק לעצור שלא ימשיך לגנוב עוד. אבל הוא יצא נקי מכל נכסיו רח"ל.
לאמעניין אותי מה הסיפור במודיעין עילית עם הרכבים,
כיוון שאנחנו נפלנו עם אחד שמשכיר רכבים לנהגים חדשים
ואז תובע מהם לשלם סכומים מטורפים על נזקים פעוטים שלא הם עשו..
וכל התנהלות העסקית מריחה מסריחחח מס הכנסה בטוח ימצאו שם מטעמים
תגיד לי יודעים איפה הנוכלים האלה גרים ?לא
זה לא אותו אחד
זה חסר שחר
אבל כמובן גם הוא נוכל - ורכביו - חלקם לפחות - מסוכנים לנסיעה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים