- הוסף לסימניות
אפתח בכבודה של אכסניה - תודה למנהלי האתר על השדרוג המדהים שהקפיץ את חווית המשתמש לרמה אחרת לגמרי.
ותודה למנהלות שלנו על ההשקעה, והרחבת תחומי העניין בפורום,
ועל הכבוד שנתנו לי בהעלאת הנושא לדיון השבוע.
תמחור מהצד השני -
''כמה זה יעלה לי''? - זו שאלה שכולנו נתקלות בה במהלך העבודה.
כל לקוח מעוניין לדעת מראש בכמה יסתכמו עלויות השיפוץ, כדי לחשב את התקציב.
בסיס לשיפוץ מוצלח הוא תכנון נכון בשני מישורים- האחד, תכנון החלל עצמו, והשני החשוב לא פחות, תכנון נכון של תקציב.
מעצבות רבות, בעיקר מתחילות, אבל לא רק - לא כל כך מכירות את המחירים בשוק עבור כל דבר, ונשארות נבוכות מול שאלות הלקוח.
אז בואו נפתח את זה כאן, ננסה להגדיר היקפי שיפוץ שונים וסדר גודל של תקציב.
כמובן שהטווח לכל דבר הוא רחב מאד, ובעצם השמים הם הגבול, אבל אפשר ורצוי לתת איזו מסגרת.
לדוג' - שיפוץ מטבח סטנדרטי של כ-12 מ''ר - יכול לנוע בין 20 - 100 אש''ח, כשהטווח הנורמלי והסביר הוא בסביבות ה40 אש''ח כולל הכל.
אז תחכימו אותנו מניסיונכם ותתנו כאן סדרי גודל של מחירים לסוגים שונים של שיפוץ \ בניה. כמה מקובל לחשב לכל מטר רבוע, מה העלויות של ריצוף \ צביעה וכו', ועד לרמת הגמר והריהוט.
בטוחה שזה יעזור לכולנו.
חנוכה שמח
ותודה למנהלות שלנו על ההשקעה, והרחבת תחומי העניין בפורום,
ועל הכבוד שנתנו לי בהעלאת הנושא לדיון השבוע.
תמחור מהצד השני -
''כמה זה יעלה לי''? - זו שאלה שכולנו נתקלות בה במהלך העבודה.
כל לקוח מעוניין לדעת מראש בכמה יסתכמו עלויות השיפוץ, כדי לחשב את התקציב.
בסיס לשיפוץ מוצלח הוא תכנון נכון בשני מישורים- האחד, תכנון החלל עצמו, והשני החשוב לא פחות, תכנון נכון של תקציב.
מעצבות רבות, בעיקר מתחילות, אבל לא רק - לא כל כך מכירות את המחירים בשוק עבור כל דבר, ונשארות נבוכות מול שאלות הלקוח.
אז בואו נפתח את זה כאן, ננסה להגדיר היקפי שיפוץ שונים וסדר גודל של תקציב.
כמובן שהטווח לכל דבר הוא רחב מאד, ובעצם השמים הם הגבול, אבל אפשר ורצוי לתת איזו מסגרת.
לדוג' - שיפוץ מטבח סטנדרטי של כ-12 מ''ר - יכול לנוע בין 20 - 100 אש''ח, כשהטווח הנורמלי והסביר הוא בסביבות ה40 אש''ח כולל הכל.
אז תחכימו אותנו מניסיונכם ותתנו כאן סדרי גודל של מחירים לסוגים שונים של שיפוץ \ בניה. כמה מקובל לחשב לכל מטר רבוע, מה העלויות של ריצוף \ צביעה וכו', ועד לרמת הגמר והריהוט.
בטוחה שזה יעזור לכולנו.
חנוכה שמח
הנושאים החמים