עזרה הנחה במעונות ומשפחתונים - תמ"ת תשפ"ד

אם לא מאשרים סנכרון ומעלים תלושים לבד
יש איזה סיכוי שיבדקו בביטוח לאומי?
משהו בירר את הנושא?

יש למישהי מושג אם הם יכולים לראות את הסכום של הדמי לידה מביטוח לאומי?

אני סיימתי החודש חל"ד ב"ה,
אמרו לי שאני צריכה להביא 3 תלושים 1-3
ויקבעו לי דרגה זמנית
ואחרי החל"ד אני אצטרך להביא להם תלוש מלא / 3 תלושים מלאים הם לא אמרו ברור, (לי אמרו 3 לחברה שלי אמרו 1, נחכה ונראה..)
ואז יקבעו דרגה קבועה
אישור מעסיקים

בסימולטור צריך לכתוב ממוצע משכורת של חודש אחד או 3 חודשים?

יש למישהי מושג אם הם יכולים לראות את הסכום של הדמי לידה מביטוח לאומי?

אני סיימתי החודש חל"ד ב"ה,
אמרו לי שאני צריכה להביא 3 תלושים 1-3
ויקבעו לי דרגה זמנית
ואחרי החל"ד אני אצטרך להביא להם תלוש מלא / 3 תלושים מלאים הם לא אמרו ברור, (לי אמרו 3 לחברה שלי אמרו 1, נחכה ונראה..)
ואז יקבעו דרגה קבועה
אישור מעסיקים
אם את מסמנת סנכרון אז יש להם את הנתונים

לגבי ביטוח לאומי לבן הזוג - גם יש סנכרון? במידה ואני מעלה רק אישור כולל ולא עבודה
יש לו עבודה זמנית וחבל לי בגללה לאבד דרגה

לא אישרתי את העברת פרטי הביטוח למשרד העבודה
ודורשים ממני ריכוז מעסיקים
|מה אני עושה
אני לומד בכולל והתלוש שיש לי הוא פקטיבי מאיזה מעביד, אך אני לא עובד באמת
גם אני כנ"ל. מה עשית באמת, והאם קיבלת תשובה מהם?

השאלה הגדולןה
אם יש להם סכרון גם בלי אישור נתונים
אז למה הם דורשים אישור מעסיקים

אם אני שכירה ובעלי עצמאי ומרוויח רק כ - 2,000 לחודש זה בעייתי?? ( ראיתי באיזה מקום שחייבים לפחות 3,159 )

דחוף--
אני לא מצליח למלא כלום בנתוני תעסוקה ובפרטי מצב אישי.
מישהו נקל בבעיה כזו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה