- הוסף לסימניות
המון פעמים אן לשליח כוח לחפש את המשפחה לכן אם מנחים למשהו אחרהחבילה הונחה לא עטופה וללא כל סממן של מתנה - פרט לשובר החלפה-
על השטיחון ליד הדלת בסביבות ראש חודש ניסן, לא כעת.
מתקשה להאמין שזו טעות
כי מופיע שם על גבי הדלת
גם לי קרה
המון פעמים אן לשליח כוח לחפש את המשפחה לכן אם מנחים למשהו אחרהחבילה הונחה לא עטופה וללא כל סממן של מתנה - פרט לשובר החלפה-
על השטיחון ליד הדלת בסביבות ראש חודש ניסן, לא כעת.
מתקשה להאמין שזו טעות
כי מופיע שם על גבי הדלת
אם אני הייתי חברת הגז לא הייתי מביאה סט חדש.הייתי מנסה לפנות לחברת הגז לנסות לגרזן מהם סט חדש
חחח למה נראה לך?אולי זה הסט של אמא שלי שמשום מה לא הגיע??
היתה צריכה לבחור מתנה לחג
יש אפשרות לבחור דרך איזה אתר
בחרה זוג סכינים
וזה היה אמור להגיע עם משלוח ולא הגיע
מרביצים לך -תחזירנותנים לך- תקח!
מרביצים לך- תברח
ואז תגלה ששמו לך בלון גז בחצר,מזל שלא שמו רובה....
אבל ברצינות למה לי לא שמו אף פעם כלום??
לעבור חברת גז?
ילה ננסה!
יש לך קשר כלשהו לעזרה למרפא??בעילום שם ללא מכתב והארת עקבות.
משהו מסוג אמונות תפלות???
למה לא היום?אברר מחר עם חברת הגז
לפחות הבניין נשאר נקי בזכותם...אף שכן לא עונה ...
מחציתם נסעו לחו"ל לחג....
נראה לי את מתפדחת להתקשרהיום היום אי"ה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //