- הוסף לסימניות
בת ישראל, תשעת הימים, חמוד הבן שלך.
נכתב ע"י pr;2198049:בעקבות מה שרפי רפי אמר שמתי לב שטעיתי באמת...
אז זה הוגן להחליף?
נכתב ע"י רפי רפי;2197801:גם אני כך הבנתי לתומי.
"אין אדם נתפס בשעת צערו" הוא פתגם שמשמעותו מילולית לגמרי.
בלי קשר לביצוע המקסים.
ממש לא טעית.(לא נתפסים בצער עם אזיקים...)נכתב ע"י pr;2198049:בעקבות מה שרפי רפי אמר שמתי לב שטעיתי באמת...
אז זה הוגן להחליף?
אז זהו, אחד עלה לאתגר, והשני עולה לכאןנכתב ע"י בתיה G;2197709:האמת שיש לי שתי הברקות פיצוציות, וקשה לי להחליט איזו מהן לבחור...
נכתב ע"י בתיה G;2199202:אז זהו, אחד עלה לאתגר, והשני עולה לכאן
מנחשים?
נכתב ע"י שיילה;2199213:אין לנו מושג מהו הניב, איבדנו ידינו ורגלינו....
נכתב ע"י א-ירושלמית;2199219:הלו... חברה... האשכול הזה לא מתאים לתשעת הימים!
![]()
נכתב ע"י יפית כוכב;2200041:וואו!
השמים עליו פס- ביצוע אדיר! נדמה לי שאני מזהה את היוצרת---
למה מה קרה- משעשע! ביצוע מקסים
אחלה רעיונות, יש לכם.
אני עדיין מחכה להברקה שתיפול לי-------
נכתב ע"י pr;2200328:'למה מה קרה'.
'למה' זה גם שם של חיה, זו המצוירת בקובץ...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים