****הנספח לאתגר הדו שבועי: "ניבים"****

חשבתי על "פה על גלגלים".
נראה אם יהיה לי זמן לבצע. אם לא - אחשוב על רעיון חדש.

נכתב ע"י chyh;2205164:
אהבתי את האתגר, אך אין לי מושג עד מתי הוא... אז שולחת רק רעיונות:)

* הלך עליו - מישהו הולך על מישהו...
* נפל בפח - פח שמציץ ממנו רגליים...
* טבע חותמו - חותמת שוקעת במים.
* דמעות תנין - לצייר פרצוף בוכה, שהדמעות הן בצורת תנין
* ועוד....

בהצלחה!
האתגר עד מחר!!!!!
יום שני!!!

שירי, בקיצור רצית לומר -
שהמזגן שלך "סתם עושה רוח"?

חני

איזה יופי של יצירות העלו פה!
כיף לראות!

פחם היקרה,
יש מצב שהאתגר יתארך עד מחר, יום רביעי. כדי שגם אני יוכל להעלות? (כן, הרעיון הגיע בסופו של דבר...)

תודה מראש וים הצלחות!

נכתב ע"י יפית כוכב;2209949:
איזה יופי של יצירות העלו פה!
כיף לראות!

פחם היקרה,
יש מצב שהאתגר יתארך עד מחר, יום רביעי. כדי שגם אני יוכל להעלות? (כן, הרעיון הגיע בסופו של דבר...)

תודה מראש וים הצלחות!
אויש!! להפסיד אותך????
כבר רציתי להעלות תוצאות..

נכתב ע"י פחם;2209987:
אויש!! להפסיד אותך????
כבר רציתי להעלות תוצאות..

אויש
אני מסמיקה----:eek:

היצירות המדהימות בנספח הן מקום לתחרות נוספת....
תודה לכווולם!!!
תוצאות האתגר עכשיו!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה