***** הנספח לאתגר השבועי- "במדינת הגמדים"*****

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ort;1306252:
ליהיא!
ווואאווווווווו!!!
צמררת אותי!!!!
איזה ביצוע מדהים, איזו זווית! איזו אווירה!! איזו תאורה!
היטבת להעביר את המבע.

לאחר הקומפלימנטים הבאמת גדולים שמגיע לליהיא על העבודה הגדולה והמגניבה עד מאוד,
מטרידה אותי הנקודה, שאם צייר גבר היה מעלה את היצירה הזו בדיוק, התגובה החמה והאוהדת היתה שונה ב180 מעלות, ולמטה....
מוזר.
אולי זה רק אני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1306257:
מטרידה אותי הנקודה, שאם צייר גבר היה מעלה את היצירה הזו בדיוק, התגובה החמה והאוהדת היתה שונה ב180 מעלות, ולמטה....
מוזר.
אולי זה רק אני.

למה שיגיבו אחרת?
למה משנה מי מעלה את הציור? מה שמשנה זה היצירה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1306257:
מוזר.
אולי זה רק אני.

אולי... לא ממני...:)

אני ראיתי את המסר. הכל עבר אלי בתמונה.
לא הייתי מגדירה אותה כ"מגניבה", אבל כואבת/אמיתית, מעין מראה- שלא כל אחד מספיק חזק לשבור לעצמו את המסכה [או השריון] בשביל לעמוד מול האמיתי הקטן שבו...
[ראה ערך החלפת הנושא המאולצת של האתגר שהעלית...]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ort;1306276:
אולי... לא ממני...:)

אני ראיתי את המסר. הכל עבר אלי בתמונה.
לא הייתי מגדירה אותה כ"מגניבה", אבל כואבת/אמיתית, מעין מראה- שלא כל אחד מספיק חזק לשבור לעצמו את המסכה [או השריון] בשביל לעמוד מול האמיתי הקטן שבו...
[ראה ערך החלפת הנושא המאולצת של האתגר שהעלית...]

אני עומד על כך שהיחס ליצירות מוטה מתוך שיפוטיות על בסיס מגדרי.
נראה לי, שישנה כאן הטיה הנובעת מקצת רגשנות. הלא כן?
אותם מושגים יכולים לעבוד לשני פנים. שני אנשים שיראו יצירה, אחד יגיד שהיא "כואבת אמיתית ומהורהרת" והשני יבטל אותו באומרו שברור הוא שהיצירה "בוטה זרה ומלנכולית".
מה ההבדל? המון דברים. למשל - תרבות ומטליות שונה. למשל, מגדריות שונה.
הדרך להתחמק מבעית ההטיה, היא לשמור מרחק סביר ולדבר על הטכניקה, האוירה והעוצמה. שבמקרה הזה באמת היא מגניבה לכל הדעות.
והאתגר זצ"ל באמת היה נועד לפלטפורמות עם יותר בגרות, כנראה. מה לעשות.

ושוב אומר - ליהיא, העבודה מאוד יפה ומגניבה בעיניי. הטכניקות וההשקעה ראויים לשאפו ענקי. למה לא רואים פה עוד יצירות שלך לא במסגרת האתגר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליהיא;1306296:

יש בושה טובה.
ויש בושה, שמונעת מעצמך טובה.
ויש בושה, שמונעת מאחרים טובה.

זה הסוג השלישי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1306283:
אני עומד על כך שהיחס ליצירות מוטה מתוך שיפוטיות על בסיס מגדרי.
נראה לי, שישנה כאן הטיה הנובעת מקצת רגשנות. הלא כן?
לא הבנתי...

נכתב ע"י אבימי;1306283:
אותם מושגים יכולים לעבוד לשני פנים. שני אנשים שיראו יצירה, אחד יגיד שהיא "כואבת אמיתית ומהורהרת" והשני יבטל אותו באומרו שברור הוא שהיצירה "בוטה זרה ומלנכולית".
ברור, אבל כל עוד אני אשאר אני, ולא אסחף אחרי רגשנויות למיניהן, כל עוד אשאר אני ולא אשתנה כלפי הסביבה- היש בזה רע?? ברור לי שיש שילכו בדרך שונה, ודעות שונות ומשונות, כל עוד זה בדרך מכובדת ונעימה איני רואה בזה משהו שלילי. [ברור שאדם צריך התבוננות וכו'- ולב שומע ואולי דיעותיו ישתנו אם יכיר ששגה]

נכתב ע"י אבימי;1306283:
הדרך להתחמק היא לשמור מרחק סביר ולדבר על הטכניקה, האוירה והעוצמה. שבמקרה הזה באמת היא מגניבה לכל הדעות.
הדרך להתחמק ממה?

[/QUOTE]

• הוסף לסימניות
נראה לי שהדיון מסורבל ולא מי יודע מה אפשרי.
בכולופן, קיימת בעיה, ודי לחכימא ברמיזא.

• הוסף לסימניות
ליהיא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
את יודעת שזה לא נורמלי שאת ככה מציירת.
זה פשוט מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לא, לא, לא....
סוף הדרך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מרשה לי להוריד למחשב? (כמובן ללא שום שימוש, רק להסתכל מידי פעם..)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1306257:
מוזר.
אולי זה רק אני.

מעניין מאוד הנקודה הזו, ואני הופכת בה רבות.

בשביל האקשן שבדבר אני מעלה הצעה מהפכנית-ניסיונית שעוד לא הייתה פה.
אתגר שבועי אנונימי... !!!

כיוון שליהיא היא השופטת, כולם ישלחו לה ציורים (לפי הנושא שתבחר...) והיא תפרסם אותם בעצמה באתגר, על שמה, בלי שאף אחד ידע מי צייר.

אני חושבת שזה יהיה אתגר לאתגר, ויוכל, חוץ מהעניין שבדבר, להיות "מחקרון" כזה...

מה אתם אומרים???

• הוסף לסימניות
נראה שכולם יוכלו לזהות מי צייר. אני לא פה מספיק זמן וכבר זיהיתי סגנונות מסוימים. בעיקר את של ליהיא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Magic Brush;1306650:
מרשה לי להוריד למחשב? (כמובן ללא שום שימוש, רק להסתכל מידי פעם..)
פרוג פתוח להשראות אז אין צורך להוריד למחשב.

תודה רבה על המחמאות.
והרעיון הזה של אתגר אנונימי כבר עלה בעבר. זה דווקא יכול להיות נחמד. אם נעשה את זה הפעם-אני לא אוכל להשתתף, אלא אם כן אני ישים משהו בלי שתדעו :p
אבל בכללי זו אופציה מעניינת. והמחמאה הכי גדולה לאומן זה שמזהים את העבודה שלו.

• הוסף לסימניות
נו אז מה דעתכם, אתם רוצים לעשות את הקטע עם האנונימיות?
מחכה לתשובה שלכם.

• הוסף לסימניות
ליהיא יש סיכויי שהעלת ציור שלך ואני משום מה לא מצליחה לראות?

• הוסף לסימניות
וואאווו! וואאווו! ושוב וואאאוווווו!!!!!!!!! מ ה מ ם!!!!!!
הלוואי שאני יגיע לרמה כזאת! מדהים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליהיא;1307252:
נו אז מה דעתכם, אתם רוצים לעשות את הקטע עם האנונימיות?
מחכה לתשובה שלכם.

זה יכול להיות נחמד ומגוון, למה לא לנסות? אבל אז צריך שתהיה השתתפות גדולה, (ואת זה אני לא יכולה להבטיח בשלב זה... ;))

מצד שני, לכל אחד יש לגמרי את החותמת שלו, כך שזה יהיה שקוף לחלוטין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבש;1307463:
זה יכול להיות נחמד ומגוון, למה לא לנסות? אבל אז צריך שתהיה השתתפות גדולה, (ואת זה אני לא יכולה להבטיח בשלב זה... ;))

מצד שני, לכל אחד יש לגמרי את החותמת שלו, כך שזה יהיה שקוף לחלוטין.

נקווה. אני אחכה נראה לי למוצא"ש כדי לראות מה דעתם של עוד אנשים,
תהיו בטוחים שאני מצפה לזה מאוד מאוד! :)

• הוסף לסימניות
חיובי לגמרי. הייתי מוסיפה אולי מקום לתת גם לקהל לשפוט. מה אומרים?

• הוסף לסימניות
הצעה שעלולה להיות רעיון טוב -
אתם מכירים בטח את המשחק "הענק והגמד"?
(למי שלא יודע, זה משחק מעולמם של ילדות, בעיקר, ובו מוטל על ילדה להעניק פרס לילדה אחרת בלי שהמקבלת וכל המשתתפים האחרים גם, יודעות מי נתנה למי, או בלשונן: "מי הענק שלך? יואו, איזה שוהההה [מלעיל, וא"ו סגולה]...")

אולי השופט ישמש כמחליט מי יהיה הגמד של מי.
כלומר, זה ילך ככה:
השופט יפרסם נושא מאתגר.
כל אחד\ת שרוצה להשתתף באתגר י\תשלח את הטובה שבעבודותי\יה או העבודה המשקפת את סגנונו\ה בצורה הטובה ביותר.
השופט יחליט, מאחורי הקלעים, מי יצייר בסגנונו של מי. הוא ישלח לכל אמן את עבודתו של האמן שאותו השופט בחר שיהיה לו לסמל ודוגמה.
כל אמן\ית יעבוד כמיטב יכולתו לאייר בסגנון שהוטל עליו את רעיונו לאתגר!
ויפרסמהו בלא חתימה. רק השופט ידע מי משודך למי.
והקהל המריע יצטרך לנחש מי אייר מה בסגנונו של מי!
קשה. אבל מעניין! דמיינו את דבורה קוטוב שתחי' למשל, מנסה כדי לאייר כמו קקטוס. סתם לצורך הדוגמה.:D
ובזאת נרויח: א' - זה אתגר רציני לעבוד שונה ממה שאתה רגיל. מאווווד מפתח ומוציא מקיבוע.
ב' - אקשן! עוד פלפל וניחושים סוערים ומשונים! (רק תדמיינו...)
וכן, צריך להוסיף לכל שיפוט, את האמן שהרויח הכי הרבה צילצולייקים ולהכתירו כ"חביב הקהל". לפעמים זה שווה אפי' יותר.
מה אומרים?
אם זה מיוחד מדי, אפשר לעשות את זה לפרקים קבועים, למשל, כל אתגר חמישי או משו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה