***** הנספח לאתגר השבועי- "במדינת הגמדים"*****

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1307514:
הצעה שעלולה להיות רעיון טוב -
באופן אישי אני אהנה מאוד להיות כצופה מן הצד באתגר שכזה.
זו עבודה סיזיפית אם כי מאתגרת ומלמדת, אך קשה לי לראות הענות מצד אנשי הפורום שבכלל לאחרונה הלכו לישון קצת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1307514:
הצעה שעלולה להיות רעיון טוב -
נכתב ע"י אבימי;1307514:
קשה. אבל מעניין! דמיינו את דבורה קוטוב שתחי' למשל, מנסה כדי לאייר כמו קקטוס. סתם לצורך הדוגמה.:D
.
רק לצורך הדוגמא...
טוב שלא כתבת הפוך...

• הוסף לסימניות
הרעיון דווקא נחמד מאוד. ובאמת מקדם מבחינת אימון. אבל אולי כדאי שנעלה את הרמה לאט-כי כמו שאבש אמרה באמת קצת ישנים לאחרונה-למרות שאני מקווה שהאתגר הבא יעיר אותכם.
אז אם אנשים יעלו לאתגר הבא ציור שלהם, עם קו אישי-באנונימיות, ותצטרכו לזהות אותו-
זה הגיוני שהשלב הבא יהיה לצייר ציור של האחר. אז זה נראה לי יהיה בהדרגה כדאי.
דעתכם?

• הוסף לסימניות
רעיון חזק מאד,
אבל מחייב הרבה יותר, מונע מהמשתתפים אפשרויות חיפוף. לא שזה רע, אבל זה ימעיט את מספר המשתתפים.
מה שכן - כיוון שהאתגרים פה רדומים לאחרונה (בסך הכל כבר הרבה מאד זמן של אתגרים רצופים) הרעיון הזה עשוי להרים את קרנם לזמן מה. אני מתארת לעצמי שגם אני, למשל, יתאמץ יותר להשתתף כשיתחיל אתגר כזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה