טוב, קבלו ביטול, בעז"ה במהלך הלילה אעלה את התוצאות.
(אני מתחשבת בעובדים)
אותלי, נראלי צריך אספרסו והפוך, לא שמפניה.
זה יהיה עוד איזה שעה-שעתיים.
היי @תמר השעה 12:45 -שידור חי, מחר באזור 13:00 בצהרים.
הישארו איתנו.
היי @תמר השעה 12:45 -
כינסתי כמה בנות ,הכנתי מזטים ושתייה קלה והתיישבתי ליד המרקע בשביל לגלות ש :
היה כאן תרגיל הטעייה ?
ניסית להרדים את האויב ?
זה מרגיש כמו להגיע לחתונה עם הזמנה ביד (והמחאה בתיק..)
ולגלות שהחתונה כבר נגמרה...היא הייתה בכלל אתמול![]()
![]()
אבל את האמת תמר, זה אישי ?![]()
![]()
יש עוד המשך כל שהוא הערב או שנחפש תעסוקה אחרת ?ככה את רוצה לפרוס בפומבי את כל הנשק שלי?
זה לרעתך!![]()
אמורים לנחש מה של מי, לי אין מושג, אז חברה יוצרות, להתחיל להזדהות!יש עוד המשך כל שהוא הערב או שנחפש תעסוקה אחרת ?![]()
ככה את בורחת מהר? אחרי כל השעות של האיפור וההתארגנות לחגיגה?יש עוד המשך כל שהוא הערב או שנחפש תעסוקה אחרת ?![]()
אולי הרישום בעיפרון כחול?את שלי זיהיתן?
אהה(:ירושלים- גם מתאים לך עם רבה פרטים והשקעה
אני אולי לא חכמה גדולה..אבל גם לא פריירית...רק אמממ.
לא נעים לי להזכיר, זה בתיק.
המעטפה.
שזה אומר?אני אולי לא חכמה גדולה..אבל גם לא פריירית...![]()
את ממתינה להמחאה, לא ?שזה אומר?
איך זה מגיע אלי?
נכון או לא??אהה(:
נכון מאד.(:נכון או לא??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים