הנספח לאתגר השלישי>> מונכרום

טוב, קבלו ביטול, בעז"ה במהלך הלילה אעלה את התוצאות.
(אני מתחשבת בעובדים :))
אותלי, נראלי צריך אספרסו והפוך, לא שמפניה.
זה יהיה עוד איזה שעה-שעתיים.

שידור חי, מחר באזור 13:00 בצהרים.
הישארו איתנו.
היי @תמר השעה 12:45 -
כינסתי כמה בנות ,הכנתי מזטים ושתייה קלה והתיישבתי ליד המרקע בשביל לגלות ש :
היה כאן תרגיל הטעייה ?
ניסית להרדים את האויב ?
זה מרגיש כמו להגיע לחתונה עם הזמנה ביד (והמחאה בתיק..)
ולגלות שהחתונה כבר נגמרה...היא הייתה בכלל אתמול :mad: :mad: :mad:

אבל את האמת תמר, זה אישי ? :) :p

היי @תמר השעה 12:45 -
כינסתי כמה בנות ,הכנתי מזטים ושתייה קלה והתיישבתי ליד המרקע בשביל לגלות ש :
היה כאן תרגיל הטעייה ?
ניסית להרדים את האויב ?
זה מרגיש כמו להגיע לחתונה עם הזמנה ביד (והמחאה בתיק..)
ולגלות שהחתונה כבר נגמרה...היא הייתה בכלל אתמול :mad: :mad: :mad:

אבל את האמת תמר, זה אישי ? :) :p

ההמחאה תמיד רלוונטית, והחתונה בכלל לא נגמרה, כיון שעוד לא סיימתי להגיד את כל מה שיש לי לומר (אמאלה!) וגם אתם עוד לא אמרתם את מה שיש לכם לומר, ובכלל, הזוכות עוד לא הזדהו לקול התשואות והקונפטי, וכו' וכו'. חכי חכי, כל הערב עד לפנינו, ספקולציות ונחושים מה של מי, שמפניה, ואמנות. נשמע מגניב, לא?

אישי, ברור שאישי! חיכיתי שתלכי לישון, ואז מהר מהר העליתי את התוצאות!! מי יודע אם הייתם מתנגדים לי פה, מה הייתי עושה?:p:)

ואני לא תמר. תמר זאת התאומה שלי, ואני רחלי.

יש עוד המשך כל שהוא הערב או שנחפש תעסוקה אחרת ? ;)
אמורים לנחש מה של מי, לי אין מושג, אז חברה יוצרות, להתחיל להזדהות!
(ואני כותבת המשך תגובות ליצירות שעוד לא הגעתי אליהן, אם זה מעניין אותך)

יש עוד המשך כל שהוא הערב או שנחפש תעסוקה אחרת ? ;)
ככה את בורחת מהר? אחרי כל השעות של האיפור וההתארגנות לחגיגה?
אין בעיה.
רק אמממ.
לא נעים לי להזכיר, זה בתיק.

המעטפה.

שזה אומר?
איך זה מגיע אלי?
את ממתינה להמחאה, לא ?
למרות שבמסיבה אנחנו לא השתתפנו...
זוכרת שינוי שעות ,להרדים את האוייב, תרגיל הוכיחה, להגיע לחתונה ולגלות שהיא הייתה בכלל אתמול... :p
עכשיו תקראי שוב מה כתבתי, בטוח תביני שההמחאה נפרע על בילוי אחר..;)

הערות:
1)האדמור מצאנז זה בני היקר.
2)
IMG_3857.JPG
ביצירה שלי מאבנים הועלתה תמונה פחות טובה (מעובדת ) מהמקורית .
וגם לפני הדבקת האבנים רק הנחתי אותם על משטח.
בטעות שלחתי אותה גם לרחלי ולא רציתי להטריח שתשנה אבל התמונה המקורית היא זו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה