באות לי יש הרבה חומרים(:חכי, קודם היא צריכה להכין לעצמה שכפ"ץ מסול![]()
תחפשי פרטנר.
גם לך יש יצירה שם??תבואו בימי שלישי
פשוט השמירה משעממת אם אין אפחד חחחח
מה העבודות שלך באמת???
גם לך יש יצירה שם??
עד מתי עומדת התערוכה באמן? מחכה ממש לראות אותה!
לא .לא לא הבאתי לתערוכה השנה
אבל עזרתי קצת לסדר
ואני שומרת כדי להשלים שעות במילגה
את בציור שם?? במיקלט??
הפרצופים זה שלי.במזכירות??
אני שומרת שם שבוע הבא
מה יצירתך??
היי @אוראוראות לי, אני מוכרחה להגיד שאני עוקבת אחר התגובות שלך פה בשרשור, ולא מצליחה להבין מתי את מתכוונת לומר מילה טובה, ומתי את אומרת ציניות, או ביקורת, או זלזול. ובדרך כלל אין לי קושי עם הבנת משמעויות שמאחורי מילים. הלוואי שהיית אומרת את המילים באופן שיהיה ברור יותר גם לי הקטנה. תודה.
לכל מי שמתכוונת לבא
אל תפספסו חדרים המון אנשים מגעים ונכנסים רק לאולמות בקומה 0
יש המשך בקומה 1 ו 2 תחפשו הכל.... זה שווה את זה
נהדר שלא תייגת אותי...כך אני לא מרגישה שההזמנה הופנתה אלי אישית
נו נו נו!!נהדר שלא תייגת אותי...כך אני לא מרגישה שההזמנה הופנתה אלי אישית
ויפה, כך נראית הזמנה מכובדת לתערוכה מכובדת, זו הזמנה שמזמינה -
בהצלחה לכל מי שמשתתפת ובהנאה לכל מי שמבקרת.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים