- הוסף לסימניות
למרות הכל
למרות הכל
אם כך למה לא להעלות את כל היצירות בכמה אחת בתאריך מוסכם מראש ?או שאפשר להעלות סקר בסוף האתגר, שיסמנו איזה יצירה הכי אהבו.
נשמע כ"כ טוב בצרפתית..נראה כ"כ גרוע בעברית
אם כך למה לא להעלות את כל היצירות בכמה אחת בתאריך מוסכם מראש ?
קובעים תאריך אחרון למשלוח - קובעים תאריך שהיצירות עולות ושלום על ישראל.
זה היה מונע את מה שהולך עכשיו (ברור שבלי כוונת זדון) שניקית אחת בתום לב העלתה במכה כמה דברים שנראו לה מתאימים.
זה גם נותן הזדמנות שווה לכל היצירות להיות באוויר - כמו בגלריה, נכנסים ורואים את כל התצוגה בפעם אחת.
כך זה לטעמי - אני יודעת שיש בזה חילוקי דעות.
אם כך למה לא להעלות את כל היצירות בכמה אחת בתאריך מוסכם מראש ?
קובעים תאריך אחרון למשלוח - קובעים תאריך שהיצירות עולות ושלום על ישראל.
זה היה מונע את מה שהולך עכשיו (ברור שבלי כוונת זדון) שניקית אחת בתום לב העלתה במכה כמה דברים שנראו לה מתאימים.
זה גם נותן הזדמנות שווה לכל היצירות להיות באוויר - כמו בגלריה, נכנסים ורואים את כל התצוגה בפעם אחת.
כך זה לטעמי - אני יודעת שיש בזה חילוקי דעות.
למי שכתבתי את הרעיון הזה (שהוא לא שלי ומקובל ביותר מאתגר/תחרות אחת)זה עוד רעיון.
אם כי, אני חושבת שזה מדרבן שרואים יצירות שעולות, זה מדרבן להעלות גם.
מאשר שזה משהו עלום ורחוק
קודם כל ולפני הכל ובטח לפני אמנות ויצירה יש אינטגריטי !!ברור שגם בלי לדעת את הכללים של האתגר, שכל יוצר יכול להעלות רק יצירה אחת, ובאנונימיות.
השאלה היא מה המטרה הסופית-
לעודד יצירה, או שהבחירה ותהליך השיפוט יהיה יותר נקי והוגן?
עברנו לשלב הספיקולציות?it's a girl
לוקחת את המקום הראשון לדעתי
למה ??ואות לי, למה את במתח?
הכי חלש אצלי זה חשבונאות...חברה, נותרו לכם 46 שעות ו4 דקות להעלות יצירות לאתגר.
ב22:00 ביום רביעי הוא ננעל.
הכי חלש אצלי זה חשבונאות...
נעזרתי במחשבון כיס..
עשיתי 23:56 פלוס 4 דקות = 24:00
הוספתי 24 שעות = יום ראשון בשעה 24:00
עכשיו הסתבכתי טיפונת אז הוספתי ליום ראשון בשעה 24:00 24 שעות והורדתי 2 שעות..
קיבלתי את יום שני בשעה 22:00
איך הגעת ליום רביעי אני לא מצליחה להבין...
חשבתי לרגע שאולי אמניות סופרות את הימים והשעות אחרת ...אני לא שם אז אני לא יודעת..![]()
המונוכרום שלי.גם אני מחכה ליצירות שפורצות את גבול הרישום והציור.
היי, בין המיצרים...מוזיקה דרמתית ברקע
אז זה היום, כן ? אין הארכת זמן או משהו..חברה, יום שני!! התכוונתי לשני!
התכוונתי להעלות תוצאות בדיוק בעשר, ואפילו ישבתי על זה אתמול לא מעט זמן,אז זה היום, כן ? אין הארכת זמן או משהו..
אם כך ברשותך זו תהיה השאלה האחרונה בהחלט לפני פרסום התוצאות ופתיחת בקבוקי השמפניה...
האם יהיה שידור חי ?![]()
![]()
![]()
הרסת לכולנו ערב שכבר היה סגור...התכוונתי להעלות תוצאות בדיוק בעשר, ואפילו ישבתי על זה אתמול לא מעט זמן,
אבל מסיבות טכניות לא יתאפשר לי לשבת ולעשות את זה בערב.
שידור חי, מחר באזור 13:00 בצהרים.
הישארו איתנו.
והמערכת נסגרת בשעה 22:00. אין אפשרות לשלוח יצירות אחר כך.
מוזמנים להתחיל להמר עד שאני אחזור
בירות על חשבון אותלי(סינג'רתי אותך)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים