הם יכולים לחתום אבטלה... זה משו....מה עם כל אלה שהוצעו בעל כורחם לחל"ת?
ואלו שבכלל פוטרו??!!
לא כולם יכוליםהם יכולים לחתום אבטלה... זה משו....
הם יכולים לחתום אבטלה... זה משו....
עצמאים לא!
אני עצמאית ועובדת כרגיל, מנסה להשלים עבודות מלפני פוריםאלא א"כ מישהו יודע אחרת שיעדכן
בתור שכירה שצריכה להיות הילדים, מסכימה חלקית,רק מי שהוצא לחל"ת או פוטר...
הממשלה מתעקשת "לאפשר" (=להודיע - מבחינה חוקית אפשר) לכלל העובדים במשק את העבודה - מלבד מורים וגננות - בכדי לא לשלם דמי אבטלה.
הם כמובן יודעים שההורים חייבים להיות עם הילדים . "תמצאו סידור - לא סבא וסבתא , לא קייטנה, לא חוץ למעגל המשפחתי " = תישארו איתם.
אך אם הם יודיעו על השבתה - הם מסתכנים בצורך לזה שהמדינה תיאלץ לשאת את הנזק ולא האזרחים הקטנים בסוף השרשרת -
ולכן השכירים חוטפים נזק חמור ביותר - אין משכורת בכלל. אין אבטלה כי הם לא פוטרו. אין הסתדרות שתדאג להם לשכר. אין ימי חופשה כי היה להם מראש 12 לשנה שכלו כבר....
מהרשימה שכתבת אין לעצמאים כלום.ולכן השכירים חוטפים נזק חמור ביותר - אין משכורת בכלל. אין אבטלה כי הם לא פוטרו. אין הסתדרות שתדאג להם לשכר. אין ימי חופשה כי היה להם מראש 12 לשנה שכלו כבר....
הבנתי ששר האוצר אמר שעצמאים יקבלו מענק של 6000מהרשימה שכתבת אין לעצמאים כלום.
אז במובן הזה שניהם שווים.
? איך מסדרים את זה?הבנתי ששר האוצר אמר שעצמאים יקבלו מענק של 6000
לא נכון!!לפי מה שידוע לי אם את רשומה כעוסק פטור או מורשה-את גם יכולה לדווח על הבטלה,אבל מקבלים בקושי 50%
למה לא לקחת?אני הייתי קורא לעצמאים לא לקחת את המענק של ה6000.
ממש לא 6000. ממוצע חודשי מההכנסה עד 6 אלף, הנמוך מביניהם, ומדובר על ממוצע של שנת 2018.הבנתי ששר האוצר אמר שעצמאים יקבלו מענק של 6000
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים