תודה!אני עו"סית קלינית, לא יודעת לגבי תוכניות הסבה.
לגבי משכורת- ברוב העבודות משלמים לפי צו הרחבה של העו"סים, יוצא משהו כמו 8,000 למשרה מלאה של כ-40 שעות שבועיות, תלוי בהרבה נתונים אישיים כמו ותק, דירוג ועוד, ואין פער גדול בין תואר ראשון לתואר שני קליני. זה רק מוסיף כמה אחוזים במשכורת.
עו"סיות קליניות יכולות לעבוד גם במרכזי טיפול כפרילנסריות ואז הן יכולות לקבל כ-150-200 ש"ח לשעה.
יכולות גם לעבוד בקליניקה פרטית ואז התשלום גבוה יותר, אבל לוקח זמן לבסס קליניקה פרטית.
אין. מדברים הרבה על פתיחת תכנית כזו, אבל נכון לשנת הלימודים הנוכחית עדיין לא נפתח. אולי בשנה הבאה יהיה משהו כזה.מי יודע איפה יש כמובן נפרד לחרדים...
מבח"ראיפה למדת את הקליני?
את יודעת איפה?כרגע, האופציה של לימודים בהפרדה היא רק של תואר שני לבד.
במבח"ראת יודעת איפה?
יש לך טעות בסיסית, הסבה לתואר שני עוס, זה 3 שנים:ועוד שאלה לי:
משהי שעשתה הסבה מתואר ראשון לא בעוס, ישירות לתואר שני בעוס, יש בעיה עם זה אחרי זה בלהתקבל לעבודה?
כי יש לך רק כביכול תואר שני ללא התואר הראשון (למרות שאני חושבת שדי משלימים את התואר הראשון בתכנית הלימודים של השני)
תודה!
נכון אבל לא מקבלים תעודה של תואר ראשון בשום שלביש לך טעות בסיסית, הסבה לתואר שני עוס, זה 3 שנים:
שנתיים ראשונות הסבה לתואר ראשון עוס. ושנה ג' זה תואר שני עוס קליני.
זה כולל.נכון אבל לא מקבלים תעודה של תואר ראשון בשום שלב
אם כי אני לא מאמינה שזה מפריע
כפי שידוע לי אחרי ברורים נמיצרםיש לך טעות בסיסית, הסבה לתואר שני עוס, זה 3 שנים:
שנתיים ראשונות הסבה לתואר ראשון עוס. ושנה ג' זה תואר שני עוס קליני.
יש לך דוגמא למקומות שעושים הסבה לעוס קליני חרדי?כפי שידוע לי אחרי ברורים נמיצרם
זה הפוך - שנה ראשונה השלמה לעוס תואר ראשון ושנתים נוספות זה העוס תואר שני
בלי קשר חשבו לי ממש לציין לכל מי שבודקת - לא כל תואר שני של עוס הוא תואר שני קליני
יש מס' סוגים, וחשוב לא ליפול בזה
אין כאלה.יש לך דוגמא למקומות שעושים הסבה לעוס קליני חרדי?
כי לי לא ידוע על כאלו...
אין , חד וחלקיש לך דוגמא למקומות שעושים הסבה לעוס קליני חרדי?
כי לי לא ידוע על כאלו...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים