מידע שימושי הסבה לתואר שני בעו"ס קליני

• הוסף לסימניות
בדגש על עו"ס קליני ובדגש על הסבה
מי יודע איפה יש כמובן נפרד לחרדים...
כמו כן קראתי המון אשכולות על עו"ס... רובם רשמו לא מצדיק את המאמץ מבחינה כספית,
יש משהו שיכול לומר לי תכלס- מבחינת מספרים...
תודה!

• הוסף לסימניות
אני עו"סית קלינית, לא יודעת לגבי תוכניות הסבה.
לגבי משכורת- ברוב העבודות משלמים לפי צו הרחבה של העו"סים, יוצא משהו כמו 8,000 למשרה מלאה של כ-40 שעות שבועיות, תלוי בהרבה נתונים אישיים כמו ותק, דירוג ועוד, ואין פער גדול בין תואר ראשון לתואר שני קליני. זה רק מוסיף כמה אחוזים במשכורת.
עו"סיות קליניות יכולות לעבוד גם במרכזי טיפול כפרילנסריות ואז הן יכולות לקבל כ-150-200 ש"ח לשעה.
יכולות גם לעבוד בקליניקה פרטית ואז התשלום גבוה יותר, אבל לוקח זמן לבסס קליניקה פרטית.

• הוסף לסימניות
אני עו"סית קלינית, לא יודעת לגבי תוכניות הסבה.
לגבי משכורת- ברוב העבודות משלמים לפי צו הרחבה של העו"סים, יוצא משהו כמו 8,000 למשרה מלאה של כ-40 שעות שבועיות, תלוי בהרבה נתונים אישיים כמו ותק, דירוג ועוד, ואין פער גדול בין תואר ראשון לתואר שני קליני. זה רק מוסיף כמה אחוזים במשכורת.
עו"סיות קליניות יכולות לעבוד גם במרכזי טיפול כפרילנסריות ואז הן יכולות לקבל כ-150-200 ש"ח לשעה.
יכולות גם לעבוד בקליניקה פרטית ואז התשלום גבוה יותר, אבל לוקח זמן לבסס קליניקה פרטית.
תודה!
איפה למדת את הקליני?

• הוסף לסימניות
מי יודע איפה יש כמובן נפרד לחרדים...
אין. מדברים הרבה על פתיחת תכנית כזו, אבל נכון לשנת הלימודים הנוכחית עדיין לא נפתח. אולי בשנה הבאה יהיה משהו כזה.
כרגע, האופציה של לימודים בהפרדה היא רק של תואר שני לבד.

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה לי:
משהי שעשתה הסבה מתואר ראשון לא בעוס, ישירות לתואר שני בעוס, יש בעיה עם זה אחרי זה בלהתקבל לעבודה?
כי יש לך רק כביכול תואר שני ללא התואר הראשון (למרות שאני חושבת שדי משלימים את התואר הראשון בתכנית הלימודים של השני)
תודה!

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה לי:
משהי שעשתה הסבה מתואר ראשון לא בעוס, ישירות לתואר שני בעוס, יש בעיה עם זה אחרי זה בלהתקבל לעבודה?
כי יש לך רק כביכול תואר שני ללא התואר הראשון (למרות שאני חושבת שדי משלימים את התואר הראשון בתכנית הלימודים של השני)
תודה!
יש לך טעות בסיסית, הסבה לתואר שני עוס, זה 3 שנים:
שנתיים ראשונות הסבה לתואר ראשון עוס. ושנה ג' זה תואר שני עוס קליני.

• הוסף לסימניות
שנתיים ראשונות הסבה לתואר ראשון עוס. ושנה ג' זה תואר שני עוס קליני.​
נכון אבל לא מקבלים תעודה של תואר ראשון בשום שלב

אם כי אני לא מאמינה שזה מפריע

• הוסף לסימניות
שנתיים ראשונות הסבה לתואר ראשון עוס. ושנה ג' זה תואר שני עוס קליני.
כפי שידוע לי אחרי ברורים נמיצרם
זה הפוך - שנה ראשונה השלמה לעוס תואר ראשון ושנתים נוספות זה העוס תואר שני
בלי קשר חשבו לי ממש לציין לכל מי שבודקת - לא כל תואר שני של עוס הוא תואר שני קליני
יש מס' סוגים, וחשוב לא ליפול בזה

• הוסף לסימניות
כפי שידוע לי אחרי ברורים נמיצרם
זה הפוך - שנה ראשונה השלמה לעוס תואר ראשון ושנתים נוספות זה העוס תואר שני
בלי קשר חשבו לי ממש לציין לכל מי שבודקת - לא כל תואר שני של עוס הוא תואר שני קליני
יש מס' סוגים, וחשוב לא ליפול בזה
יש לך דוגמא למקומות שעושים הסבה לעוס קליני חרדי?
כי לי לא ידוע על כאלו...

• הוסף לסימניות
יש לך דוגמא למקומות שעושים הסבה לעוס קליני חרדי?
כי לי לא ידוע על כאלו...
אין כאלה.
מביררורים מקיפים שעשיתי. וככל הנראה גם לא ייפתחו, כי בג"ץ אוסר פתיחת תכניות חדשות בהפרדה לתארים מתקדמים.
יש הרבה חרדים/ חרדיות שבצר להם פונים לתכניות ההסבה באוניברסיטאות.
אני יודעת שבעברית יש הסבה לתואר קליני, ואומרים שיש שם אחוז די גבוה של חרדיות בתכנית. אבל דרישות הסף שלהם די גבוהות.
גם לת"א יש, אבל לא ברורה לי ההגדרה של התואר שלהם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה