עזרה הסבת מצלמת חיות של ילדים לתמונות של ילדים

• הוסף לסימניות
מהרגע שביתי חזרה מהגן עם צעצוע חמוד בדמות מצלמה שרואים בה את פינות הגן (ברעיון של מצלמת חיות שמוכרים כצעצוע לילדים) שכל לחיצה על הכפתור מסובבת שקף שעליו מודפסים בגלגל תמונות של חיות
יצא למסע של ניסויים ותהיות וטעויות בדרך למצלמה המיוחלת שתציג את התמונות של הבנות שלי
ותישלח לסבתות לרגל השנה החדשה בצרוף לכרטיס הברכה
קניתי כמה מצלמות בחנות צעצועים
פתחתי אותן הוצאתי את השקף וניסיתי לייצר שקף חיקוי שעליו אדפיס תמונות אישיות
תכלס לאחר כמה ניסויים יצרתי את הקובץ המצורף שהיה נראה לי שהגעתי אל התוצר הסופי מבחינת חדות התמונות, מבחינת הגודל האופטימלי ומבחינת הכהיה של התמונות במטרה להוסיף צבע ונוכחות לתמונה

אבל לצערי כש" טענתי" את השקף למצלמה הבנתי שעדיין אני רחוקה מהחלום התמונות לא ברורות בעליל כמעט בלתי אפשרי לזהות את הדמויות
בקיצור,
אולי יש משהו פה בקהילה שיצא לו להתנסות/ להתעסק עם הדפסה של תמונות על שקף במטרה להקרין/ להגדיל אותן
ויכול לתרום לי מניסיונו,
אולי משהו בטכניקה של ההדפסה עדיין פוגע באיכות של המצלמה ויש הדפסה מיוחדת ליצירות שכאלה...

חבל לי להרים ידיים אחרי שהשקעתי כ"כ הרבה
אולי נעשה עם זה משהו בתשפ"ד

צרפתי קבצים רלוונטיים

קבצים מצורפים

• שקף כהה 3.docx
    1.5 MB · צפיות: 99
  • שקף כהה 3.docx
    1.5 MB · צפיות: 65
  • IMG_SHEKEF.jpg
    6.5 MB · צפיות: 58
  • הוסף לסימניות
סורי אבל לערוך תמונות בוורד
התוצאה תמיד מטושטשת ולא ברורה
עדיף בפוטושופ

• הוסף לסימניות
סורי אבל לערוך תמונות בוורד
התוצאה תמיד מטושטשת ולא ברורה
עדיף בפוטושופ
את העריכה המקורית של ה JPG בצעתי כמובן בפוטושופ
רק השכפול של הקובץ והמדידה של הגודל הסתדרתי יותר עם הוורד
אני לא מקצוענית בפוטושופ
ומשום מה בפוטושופ התמונות נהרסו והתפקסלו לגמרי הוורד שמר על חדות גבוהה
הקובץ מאוד חד וברור
לדעתי משהו בהדפסה אולי לא מספיק איכותי

• הוסף לסימניות
למה לא לשאול את הגננת איך עשתה את זה?

• הוסף לסימניות
למה לא לשאול את הגננת איך עשתה את זה?
היא קנתה את זה.

בפוטושופ את צריכה להגדיר את השכבה כשכבה חכמה,
ואז זה שומר על האיכות.
1664663281058.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אול יתוך כדי הפירוק וההרכבה נפלה הזכוכית מגדלת?

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות
לגבי איכות הקובץ התמונות מאוד איכותיות ולא חושבת שוורד לא מפרגן הצלחה ורק פוטושופ יתן מענה
מה הכוונה קנתה את זה?
יש מקום שמוכר דב כזה בהתאמה אישית?
כנראה נמכר במכירות של הגננות ברור לי שהגננת לא יצרה את זה בעצמה פשוט קנתה את זה , יצרו כאלה יעודי לגננות...
אול יתוך כדי הפירוק וההרכבה נפלה הזכוכית מגדלת?
לא....
אני רואה את הדמות מוגדלת ומצליחה לזהות את התמונה רק מטושטש מאוד
משהו מכיר אופציה אחרת להדפסה על שקף, משהו איכותי כמו פילם? אולי ....:unsure:

תודה על התגובות הרבות ממש מפתיע..:)
אולי סתם חשבתי שזה יהיה פשוט וקל והכנסתי את עצמי לבוץ גדול מידי

• הוסף לסימניות
הסבתות שלכן כ"כ צעירות,
שיצליחו להסתכל דרך כזו עינית קטנטנה?
בלי עין הרע!
כן,
שיהיה להן שווה להיות צעירות...
וזה עם זכוכית מגדלת, לא באמת קטן

אבל לעת עתה מדובר בפנטזיה ההדפסה מטושטשת החדות נהרסת בהדפסה

איך מדפיסים באיכות גבוהה מאוד על שקף? האם יש אופציה נוספת?

• הוסף לסימניות
מצאתי את המאמר הזה שיכול לעזור:

• הוסף לסימניות
יתכן שהנקודה היא סוג השקף, אולי צריך משהו בסיגנון כמו פילם של מצלמה ולא שקף שקוף?

• הוסף לסימניות
יתכן שהנקודה היא סוג השקף, אולי צריך משהו בסיגנון כמו פילם של מצלמה ולא שקף שקוף?
תלוי גם במדפסת, שלכם היא לייזר או הזרקת דיו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה