דרוש מידע הסוף לטלפונים כשרים?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
ומה עם כל אלו שמתחתנים בחורף הקרוב, אחרי הראשון בינואר וירצו לקנות מכשיר ?
אפשר לקנות מכשירים של שיאומי או נוקיה שתומכים דור 4
(מרחם על כל היבואנים שנתקעו עכשיו עם סחורה)

• הוסף לסימניות
בשיאומי הכשר הרשמי
בקיצור אני מבין שגם שבהגדרות אפשר
במציאות לא!
אז בגלל שבקרוב הולכים לסגור את דור 2 ו3 אז בוא נתחיל לראות את עובד דור 4 בשיחות
צריך להגיד לוועדה שתשחרר א"ז

• הוסף לסימניות
הם יכולים רק לחלום - הרי אם עד עכשיו גאוותי היהודית היתה שאני עדיין עם טלפון כשר בדור כזה, הרי שמאז שיחל החוק החדש אני אהיה ללא הנייד בכלל ואחזור לנייח של ימי הביניים ובמקרה הטוב לאלחוטי.
כולם יודעים כל התכלית שלהם זה לשלוט על כולם - לדעת היכן אתה נמצא בכל רגע נתון עם הניידים המשוכללים שלהם שמאייכנים אותם בשניות - הרי אחרי תחולת החוק הם לא ימצאו אותנו בכלל...כי לא יהיה איך - אז באמת תודה רבה וזה בדיוק מה שציפינו לו השקט הנפשי הזה...

• הוסף לסימניות
הם יכולים רק לחלום - הרי אם עד עכשיו גאוותי היהודית היתה שאני עדיין עם טלפון כשר בדור כזה, הרי שמאז שיחל החוק החדש אני אהיה ללא הנייד בכלל ואחזור לנייח של ימי הביניים ובמקרה הטוב לאלחוטי.
כולם יודעים כל התכלית שלהם זה לשלוט על כולם - לדעת היכן אתה נמצא בכל רגע נתון עם הניידים המשוכללים שלהם שמאייכנים אותם בשניות - הרי אחרי תחולת החוק הם לא ימצאו אותנו בכלל...כי לא יהיה איך - אז באמת תודה רבה וזה בדיוק מה שציפינו לו השקט הנפשי הזה...
למה?
יהיה לך פלאפון כשר אבל שעובד עם דור 4
דוגמת נוקיה החדשים נראה בדיוק כמו הישנים ויש לו קליטה של דור 4

• הוסף לסימניות
א
כל התכלית שלהם זה לשלוט על כולם - לדעת היכן אתה נמצא בכל רגע נתון עם הניידים המשוכללים שלהם
הא שכחת,
שגם למי שלא התחסן לא תהיה קליטה
כי אין את השבב של G5...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא סוף ולא בטיח
יהיו מכשירים כשרים עם קליטה נורמלית ולא שכל רגע השיחה מתנתקת לא כל דבר צריך ישר להיות נחיתים עם אכלו לי שתו לי מבחינת חברות הסלולר הם היו סוגרים את אנטנות דור 2 ו3 מזמן זה דורש מהם עלויות תחזוקה תפעול וכפל אנטנות

• הוסף לסימניות
הרעש הוא ש99% מהמכשירים הכשרים יפסיקו לעבוד עוד 4 שנים, לעומת 10% ופחות במגזר הכללי.
כי במגזר הכללי מחליפים טלפונים בתדירות הרבה יותר גבוהה מאשר אנשים עם סמסונג אברכים. (הייתי איתו שנים, חוץ מזה שהקליטה מזעזעת הוא תותח).
וגם הטלפונים עולים הרבה יותר.
אז תשמח בחלקך שהטלפון שלך זול (יחסית), ונכון שזה עולה כסף, אבל גם מזגן עולה כסף.

• הוסף לסימניות
כולם יודעים כל התכלית שלהם זה לשלוט על כולם - לדעת היכן אתה נמצא בכל רגע נתון עם הניידים המשוכללים שלהם שמאייכנים אותם בשניות
רק חושב לעצמי, איזה נס שאני בציבור החרדי. תראו איך כבר הצליחו לשלוט על כמה מיליארדי איש עם טלפונים חכמים רח"ל, אבל אנחנו הציבור היחיד והמיוחד שמצליח להתחמק מהרשעים שמנסים לשלוט על כולם. אשרינו! :D

• הוסף לסימניות
דיקטטורה במיטבה!
מה תקנה, מה תשתמש, וכו'
באיזה עוד מדינות עשו את זה אם מותר לשאול?
צפון קוריאה? סין? יפן?

• הוסף לסימניות
צריך להגיד את האמת לא מדובר במהלך חריג ממש לא, ברוב מדינות העולם סגרו/הולכים לסגור את הרשתות הישנות

1658429044169.png

1658429150917.png

• הוסף לסימניות
דיקטטורה מזעזעת!!!
עם תירוצים יפים..
והמטרה ברורה.
ואותך @משתדלים כבר הספקתי להכיר..
ההבנה שלכם בנושא היא ככל הנראה מועטה
מציע לכם שתתייעצו עם מומחה לרשתות
שיסביר לכם מה תדרים ומה זה תפיסת תדר
ואת העובדה שתדרים ישנים חוסמים חדשים
אחרי שתעשו שיעורי בית תחזרו לכאן
מקובל ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה