דרוש מידע הסוף לטלפונים כשרים?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
בארה"ב כבר אין דור שלישי ויש מכשירים פשוטים, כך שבהחלט ניתן לייצר מכשירים כשרים דור רביעי.
יתכן שיעלה יותר, אבל קשה לי להאמין שסיבה כזאת תסיג את משרד התקשורת מהחלטתו. בואו, זה לא הבדל של אלף שקל, זה הבדל של 100-200 שקל.

• הוסף לסימניות
בארה"ב כבר אין דור שלישי ויש מכשירים פשוטים, כך שבהחלט ניתן לייצר מכשירים כשרים דור רביעי.
יתכן שיעלה יותר, אבל קשה לי להאמין שסיבה כזאת תסיג את משרד התקשורת מהחלטתו. בואו, זה לא הבדל של אלף שקל, זה הבדל של 100-200 שקל.
100-200 ש"ח למשפחה בת כמה וכמה נפשות, זה משמעותי מאד בסופו של יום, וכמו שכולם יודעים שהטלפונים החדשים אינם שורדים הרבה זמן, תחשבנו פעם בכמה זמן יצטרך משק בית להוסיף את הסכומון האל מאד קטן הה..

• הוסף לסימניות
יש טרנד חילוני לתת לילדים דווקא מכשיר טיפש. (כמובן לא כולם, זו קבוצה קטנה שעושה רעש)
כך שבזה יש מצב להתחשבות.

חוץ מזה שמכשירים כשרים יש גם דור 3.5 ו4

• הוסף לסימניות
יצטרכו מכשירים כשרים חדשים, ולמיטב ידיעתי גם היום אף אחד לא מסתובב עם הטנק שנקרא "מנגו" בזמנו.
אבל למה שהם יעלו כמה מאות שקלים יותר?
מרגיש שבכח מנסים לעשות סערה, בלי להבין שמדובר בסופו של דבר בענין של תשתיות.
פעם בעשור פחות או יותר הטכנולוגיה (הטכנית, לא צריכה להיות קשורה לתכנים כלל) משתנה, ודי הגיוני שלא יתמכו לנצח בטכנולוגיות עשרות שנים אחורה.
מן הראוי שיעשו את המהלכים האלה בצורה שנותנת לכל הציבור להערך, אבל לקפוץ למסקנה שזה "סוף עידן הטלפונים הכשרים"?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אבל למה שהם יעלו כמה מאות שקלים יותר?
אני חושב שהטכנולוגיה החדישה היא זו שעולה יותר, ולכן גם הטלפונים עולים יותר. עם זאת מן הסתם בעוד כמה שנים המחירים ירדו.
מן הראוי שיעשו את המהלכים האלה בצורה שנותנת לכל הציבור להערך, אבל לקפוץ למסקנה שזה "סוף עידן הטלפונים הכשרים"?
הם אכן משנים זאת בהדרגה.

• הוסף לסימניות
מהצד הטכני, ודאי שיוכלו לייצר טלפונים כשרים, הקולטים g4 =קרי דור ד4
אז מה הבעיה. פשוט נחליף לטלפון כשר חדיש יותר.
כבר היום ישנם טלפונים כשרים שתומכים בדור 4 כמו הנוקיה החדש 215

• הוסף לסימניות
מדובר בעוד 3 שנים
ועד אז במילא המכשיר שלך יהיה בפח ככל הנראה (אם הוא סיני)
אז תגיש בג"ץ בשביל הכמה מכשירים שישרדו עד אז?
איזה 3 שנים, החל 1 בינואר 2022 (!) יהיה אסור לייבא מכשירים כשרים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מדובר בעוד 3 שנים
ועד אז במילא המכשיר שלך יהיה בפח ככל הנראה (אם הוא סיני)
אז תגיש בג"ץ בשביל הכמה מכשירים שישרדו עד אז?

אני כבר מעל שנתיים וחצי עם MTK וכן עם BLU (שהוא פחות בשימוש)
ושניהם סיניים......
ולא מראים אפילו התחלה של התעייפות

• הוסף לסימניות
עוד לא הבנתי מה כל הרעש בסך הכל יהיה לנו טלפונים יותר מפותחים, ועדיין זה לא נוגד שזה יהיה כשר

אם תקנה חדש, אבל עוד כמה שנים כבר לא יעבדו הישנים

וגם, אם תקנה, זה יעלה יותר כי זה טלפון יותר משוכלל, ובשביל כשר אני לא חושב שיש הרבה הבדל בין דור 3 ל 5
אז סתם נשלם יקר

• הוסף לסימניות
בכל אופן הטלפון הכשרים של היום זבל!!
האיכות גרוע...
במצב הזה צריך לשפר את הקליטה בכל האזורים כי מיום ליום זה מדרדר.....
תלוי במכשיר!
לי יש קליטה מעולה, ב"ה, יש לי את הפלא' הזה:
1624894211362.png

התועלת שלו, שמלבד שיחות הוא גם אגרופן בפוטנציאל ;)
אבל, שיהיה בריא, הוא תופס חצי תיק...
מסובך להחביא אותו (כלומר, לא מתאים לתלמידים...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה