איש אחד הלך
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
אולי לא כל שינוי הוא רע.
אולי לא כל דבר שהוא לא כמו מה שעשינו לפני זה הוא סיטרא אחרא.
מותר לשנות, ומותר להתקדם.
אולי לא כל שינוי הוא רע.
100-200 ש"ח למשפחה בת כמה וכמה נפשות, זה משמעותי מאד בסופו של יום, וכמו שכולם יודעים שהטלפונים החדשים אינם שורדים הרבה זמן, תחשבנו פעם בכמה זמן יצטרך משק בית להוסיף את הסכומון האל מאד קטן הה..בארה"ב כבר אין דור שלישי ויש מכשירים פשוטים, כך שבהחלט ניתן לייצר מכשירים כשרים דור רביעי.
יתכן שיעלה יותר, אבל קשה לי להאמין שסיבה כזאת תסיג את משרד התקשורת מהחלטתו. בואו, זה לא הבדל של אלף שקל, זה הבדל של 100-200 שקל.
אני חושב שהטכנולוגיה החדישה היא זו שעולה יותר, ולכן גם הטלפונים עולים יותר. עם זאת מן הסתם בעוד כמה שנים המחירים ירדו.אבל למה שהם יעלו כמה מאות שקלים יותר?
הם אכן משנים זאת בהדרגה.מן הראוי שיעשו את המהלכים האלה בצורה שנותנת לכל הציבור להערך, אבל לקפוץ למסקנה שזה "סוף עידן הטלפונים הכשרים"?
אין השוואה לכשרים של ארה"ב לכשרים של פה בארץבארה"ב כבר אין דור שלישי ויש מכשירים פשוטים, כך שבהחלט ניתן לייצר מכשירים כשרים דור רביעי.
כבר היום ישנם טלפונים כשרים שתומכים בדור 4 כמו הנוקיה החדש 215מהצד הטכני, ודאי שיוכלו לייצר טלפונים כשרים, הקולטים g4 =קרי דור ד4
אז מה הבעיה. פשוט נחליף לטלפון כשר חדיש יותר.
איזה 3 שנים, החל 1 בינואר 2022 (!) יהיה אסור לייבא מכשירים כשרים.מדובר בעוד 3 שנים
ועד אז במילא המכשיר שלך יהיה בפח ככל הנראה (אם הוא סיני)
אז תגיש בג"ץ בשביל הכמה מכשירים שישרדו עד אז?
נכון, אבל אף אחד לא צריך לזרוק לפח את המכשיר הישן שלואיזה 3 שנים, החל 1 בינואר 2022 (!) יהיה אסור לייבא מכשירים כשרים.
מדובר בעוד 3 שנים
ועד אז במילא המכשיר שלך יהיה בפח ככל הנראה (אם הוא סיני)
אז תגיש בג"ץ בשביל הכמה מכשירים שישרדו עד אז?
נא לדיק.יהיה אסור לייבא מכשירים כשרים
שמעי לי, אל תפתחי פה לשטן!!!אני כבר מעל שנתיים וחצי עם MTK וכן עם BLU (שהוא פחות בשימוש)
ושניהם סיניים......
ולא מראים אפילו התחלה של התעייפות
3.5 זה דור 3 אפשר גם לקרוא לזה 3.99 כדי שתרגישו טוב.לי אישית יש פלאפון כשר גלאט עם חותמת דור 3.5.
עוד לא הבנתי מה כל הרעש בסך הכל יהיה לנו טלפונים יותר מפותחים, ועדיין זה לא נוגד שזה יהיה כשר
תלוי במכשיר!בכל אופן הטלפון הכשרים של היום זבל!!
האיכות גרוע...
במצב הזה צריך לשפר את הקליטה בכל האזורים כי מיום ליום זה מדרדר.....
ומה עם כל אלו שמתחתנים בחורף הקרוב, אחרי הראשון בינואר וירצו לקנות מכשיר ?נכון, אבל אף אחד לא צריך לזרוק לפח את המכשיר הישן שלו
רק אסור ליבא.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים