דרוש מידע הסופגניות הכי טובות-איפה?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת, כהוקרה ותשורה למישהו, המלצה איפה לדעתכם הסופגניות הכי טובות שיש, מפנקות ועסיסיות, גם מקושטות
בהכשר מהודר וללא הגבלת מחיר
תודה

• הוסף לסימניות
יש במאפה נאמן סופגניות ממש טעימות ויש הרבה סוגים

• הוסף לסימניות
אני מחפשת, כהוקרה ותשורה למישהו, המלצה איפה לדעתכם הסופגניות הכי טובות שיש, מפנקות ועסיסיות, גם מקושטות
בהכשר מהודר וללא הגבלת מחיר
תודה
גולדיס,
יש גם פרווה וגם בשריות...
וואו של סופגניות.

• הוסף לסימניות
לא קונה השנה סופגניות
שיחפשו אותי....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גולדיס,
יש גם פרווה וגם בשריות...
וואו של סופגניות.
דווקא טעמתי מהם השנה ולא היה משו...

• הוסף לסימניות
יש עוד המלצות? אפשר על החנויות הנ"ל

• הוסף לסימניות
מאפיית ברוקלין
הכי טעים
תשאלו כל ירושלמי
בחנוכה שעבר הסתובבנו בכל הארץ כדי לחפש את הסופגניה הכי טובה והכי מושחתת.... חד משמעית ברוקלין הכי טובים. יש להם עשרות סוגי סופגניות עם מלאאאא מילוי בפנים בלי להתקמצן, וגם 'גבעות' יפות מעל הסופגניות.... סטייל של אמריקה.... 😋
לי ספציפית היה חשוב סופגניות עם מילוי בפנים פחות מהקישוטים בחוץ אז חוץ מברוקלין אני זוכרת שגם בהדר גאולה היו סופגניות די טובות, יותר פשוטות אבל טעימות וממולאות בשפע...

• הוסף לסימניות
בחנוכה שעבר הסתובבנו בכל הארץ כדי לחפש את הסופגניה הכי טובה והכי מושחתת.... חד משמעית ברוקלין הכי טובים. יש להם עשרות סוגי סופגניות עם מלאאאא מילוי בפנים בלי להתקמצן, וגם 'גבעות' יפות מעל הסופגניות.... סטייל של אמריקה.... 😋
לי ספציפית היה חשוב סופגניות עם מילוי בפנים פחות מהקישוטים בחוץ אז חוץ מברוקלין אני זוכרת שגם בהדר גאולה היו סופגניות די טובות, יותר פשוטות אבל טעימות וממולאות בשפע...
ברוקלין זה רק בירושלים?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה