גולדיס,אני מחפשת, כהוקרה ותשורה למישהו, המלצה איפה לדעתכם הסופגניות הכי טובות שיש, מפנקות ועסיסיות, גם מקושטות
בהכשר מהודר וללא הגבלת מחיר
תודה
יש להם מקושטות?שובע שמחות
הכי טעים
מאפיית ברוקליןאני מחפשת, כהוקרה ותשורה למישהו, המלצה איפה לדעתכם הסופגניות הכי טובות שיש, מפנקות ועסיסיות, גם מקושטות
בהכשר מהודר וללא הגבלת מחיר
תודה
דווקא טעמתי מהם השנה ולא היה משו...גולדיס,
יש גם פרווה וגם בשריות...
וואו של סופגניות.
![]()
חנוכה - מתחם חגים | גולדיס - משלוחי אוכל כשר
קטגורית חנוכה של גולדיס. אוכל יהודי כשר לארוחת חג החנוכה, בגולדיס קיימות מבחר מנות גורמה איכותיות עם טעמים מסורתיים בשילוב עם טעמים מהעולם. באתר שלנו תמצאו סופגניות מיוחדות, סופגניות מלוחות, מארזים להכנת סופגניות בבית.www.goldys.co.il
יש להם סניף בבני ברק?
איפה החנות?ביסקוטי
ביסקוטי
ממליץ בחוםאיפה החנות?
בחנוכה שעבר הסתובבנו בכל הארץ כדי לחפש את הסופגניה הכי טובה והכי מושחתת.... חד משמעית ברוקלין הכי טובים. יש להם עשרות סוגי סופגניות עם מלאאאא מילוי בפנים בלי להתקמצן, וגם 'גבעות' יפות מעל הסופגניות.... סטייל של אמריקה....
ברוקלין זה רק בירושלים?בחנוכה שעבר הסתובבנו בכל הארץ כדי לחפש את הסופגניה הכי טובה והכי מושחתת.... חד משמעית ברוקלין הכי טובים. יש להם עשרות סוגי סופגניות עם מלאאאא מילוי בפנים בלי להתקמצן, וגם 'גבעות' יפות מעל הסופגניות.... סטייל של אמריקה....
לי ספציפית היה חשוב סופגניות עם מילוי בפנים פחות מהקישוטים בחוץ אז חוץ מברוקלין אני זוכרת שגם בהדר גאולה היו סופגניות די טובות, יותר פשוטות אבל טעימות וממולאות בשפע...
נראה לי שיש להם רק סניף אחד, ברחוב מאה שערים איפשהו.ברוקלין זה רק בירושלים?
נראה לי שמואל הנביא לא?נראה לי שיש להם רק סניף אחד, ברחוב מאה שערים איפשהו.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים