יגאל הארוך
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
- #13,661
יש למישהו במרוכז שירים של שניצלר ביידיש?
תודה
תודה
נערך לאחרונה ב:
אפשר גם מייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>שלחתי לך במייל
מה נישמע,די רבותי זה נראה לי מוגזם, מישהו מינה אתכם להיות המחנכים של עם ישראל? כולם פה אנשים מספיק גדולים בשביל להיות אחראיים למעשיהם! וזה שיצעקו פה שוב ושוב גזל לא יחנך את אף אחד כל אחד יעבוד עם עצמו, מי שהוריד עד עכשיו לא יפסיק בגלל שתצעקו אז חבל על האוירה שנפגמת!
נ.ב כל אחד יעשה כישר בעיניו באתי רק להעיר את תשומת הלב, בתקווה להבנה.
לא ניראה לי שנגיד ליפא שמלצער צריך כרטיס ביקור לא סתם יש שם זכויות יוצרים!פשוט היה נראה לי מוגזם שכל הודעה שניה היא גזל וכו אבל זו זכותכם עם נח לכם כך המשיכו
ואגב להזכיר היום דיסק הוא לא בשביל להרוויח אלא נטו כרטיס ביקור וכל הזמרים יודעים זאת.
אפשר לקבל גישה לתיקייהתקייה בגוגל דרייב עם כל הסינגלים החדשים של התתי"ם והישיבות
ג'ינגלים תתי"ם של ישיבות וקופות צדקה - פורים תש"פ – Google Drive
drive.google.com
אפשר לקבל גישהתקייה בגוגל דרייב עם כל הסינגלים החדשים של התתי"ם והישיבות
ג'ינגלים תתי"ם של ישיבות וקופות צדקה - פורים תש"פ – Google Drive
drive.google.com
מיכאל שניצלריש למישהו במרוכז שירים של שניצלר ביידיש?
תודה
הכל תקין ...?יש למישהו את הדיסק החדש של הזמר החדש חדש יחד עם המקהלה החדישה בעיצוב חדש חדש חדש....
התיקייה גדלה ל18 גינגלים של ישיבותלמי שיש סינגלים של ישיבות שיעלה לקישורית הזו בדרייב יש כבר 3 ישיבות
סינגלים ישיבות תש"פ – Google Drive
drive.google.com
תודה
תודה רבהמיכאל שניצלר
אני ישמח גם למיייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>יש למישהו את הדיסק החדש של ליפא ושל אהרלה סט שישלח לי למייל תודה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים