- הוסף לסימניות
- #13,701
מי יכול בבקשה להעלות/לתת קישור לשיר החדש של אופיר אלחייני "אחד"
תודה מראש!
תודה מראש!
קובץ שהתפרסם לציבורמחרוזת פורים קורעת
כאן העלו את זה (נראה לי שלזה הכוונה)מה זה למה אף אחד לא העלה את זה?
שלושה מתוך אינספור לחנים של בן ציון קלצקו -בן דודי היקר והאהוב ממונסי, אחד מגדולי אנשי הקירוב בארה"ב שמארח כל שבת בביתו בין 80-100 אורחים, דתיים ושאינם, שהביא לעולם את שבת דוט קום שחולל תהפוחות בעולם הקירוב.
(בשיר השני והשלישי הוא מצטרף לשירה. אל תקשיבו לקול , תקשיבו ללחן ותהנו!
https://www.youtube.com/watch?v=XGRdGDp3-DI
https://www.youtube.com/watch?v=0AvE7in-PMo
https://www.youtube.com/watch?v=vTPxA9k3v_A
באמת ראיתי את זה כבר לפני כמה ימים,מה זה למה אף אחד לא העלה את זה?
![]()
צפו: פיני שכטר בסינגל קליפ חדש - "ידיד נפש" - רדיו גאולה
הזמר פיני שכטר בסינגל קליפ חדש "ידיד נפש", מתוך פרוייקט השבת של הרב בן ציון קלצקו שגם אחראי על הלחן המרגש, העיבוד של פיני שכטר.www.geula.fm
כנראה העלתי יחד אתך ולכן זה מציג את זה לפניך(הודעה לפניך)באמת ראיתי את זה כבר לפני כמה ימים,
חסום לי בנטפרי...
אם מישהו יוכל להעלות, נשמח!!
באמת לא ראיתי את ההודעה,כנראה העלתי יחד אתך ולכן זה מציג את זה לפניך(הודעה לפניך)
מה זה?למישהו יש את השיר החדש "חגיגה ישראלית" 2020 של "צמד ילד". תודה.
יש את זה פהלמישהו יש את השיר החדש "חגיגה ישראלית" 2020 של "צמד ילד". תודה.
הקובץ גדול מידי תשלחי לי מייל ואני ישלח לך בלי נדר.באמת לא ראיתי את ההודעה,
אבל גם שם חסום
עדיין צריך?למישהו יש את השיר של מוש בן ארי "אח שלי מתחתן" תודה.
כן.איציק אשל- מקודשת, יש למישהו?
תודה!!
אני ישמח בקובץ אחר כי זה חסום בנטפרימחרוזת פורים קורעת
"הקרן לתמיכה באומנות ומוזיקה" נותנת לכם מתנה לפורים:
מחרוזת פורימית קורעת ומשעשעת במיוחד שתכניס אתכם לאווירה...
תהנו....
![]()
JUMBOmail - הורדה והצגת קבצים
הורדה והצגת קבצים שנשלחו באמצעות JUMBOmail - הדרך הטובה ביותר לשלוח את הקבצים שלך לכל מקום.www.jumbomail.me
כנ"ל למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>אני ישמח גם למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נפתחאני ישמח בקובץ אחר כי זה חסום בנטפרי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים