משהו יכול אולי לעלות את השיר היי זה הזמן של שלוימי גרטנר? (למעלה משהו העלה את זה באנגלית אך אולי יש למשהו בעברית?)

קבצים מצורפים

• זה הזמן - השיר.mp3
    4 MB · צפיות: 106
אפשר בmp3?
תודה רבה מראש

שמתי לב שהבקשה הזאת חוזרת על עצמה שוב ושוב
הנה לכם תוכנה מוכרת פשוטה קלה ונוחה לשימוש
שאיתה אפשר להמיר [לדוגמה מקובץ mp4 ל mp3 ]בקלות וביעילות
תהנו!
https://softwares.center/format-factory/
תודה
אבל לי היה בעבר בעיה אחרת ואני מאמין שלאחרים גם
יש מחשבים שחסומים בחסימה שלא מאפשרת הורדת קבצים של mp4
אבל תודה בכול אופן
ותודה לכול אילו שמיתאמצים וממירים אין עליכם!

2.png

קבצים מצורפים

• מנדי גולדברג וזאנוויל ויינברגר במעמד כבוד התורה_1.mp3
    5.9 MB · צפיות: 96
תודה
אבל לי היה בעבר בעיה אחרת ואני מאמין שלאחרים גם
יש מחשבים שחסומים בחסימה שלא מאפשרת הורדת קבצים של mp4
אבל תודה בכול אופן
ותודה לכול אילו שמיתאמצים וממירים אין עליכם!
סורי לא חשבתי ולא התכוונתי על מקרה כמו שלך !! [שיש כאילו שחסומים להורדה של mp4]

קבצים מצורפים

• האסק לב׳ 2019 NYC - YouTube.mp3
    151.2 MB · צפיות: 171

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה