מצטרף גם..שיר חדש של:
עומר אדם משה פרץ ליאור נרקיס.
בשם "שרים ביחד"מי מעלה ראשון?
מידי כבד אפשר להשאיר לי בהודאה פרטית מייל ובל"נ אשלח לכםמישהו יכול להעלות קישור להורדה? תודה מראש.
אני חושבת שיש דרך אבל תודה בכל אופן כבר הצלחתי להוריד, אולי בשביל אחרים יש מישהו שיודע!מידי כבד אפשר להשאיר לי בהודאה פרטית מייל ובל"נ אשלח לכם
סתם לדעת באיזה דרך אפשר?אני חושבת שיש דרך אבל תודה בכל אופן כבר הצלחתי להוריד, אולי בשביל אחרים יש מישהו שיודע!
אין לי מושג רק ראיתי כמה פעמים שהאלו קבצים גדולים להורדה!סתם לדעת באיזה דרך אפשר?
הגבילו את זה עד ל10 מגה בייט בגלל הקורונה.... חה חה חהאין לי מושג רק ראיתי כמה פעמים שהאלו קבצים גדולים להורדה!
עוד לא עלה לרשת אפילו שהיה אמור, אמור לצאת גם קליפ.השיר של יואלי דיקמן: שעת רחמים-
איפה אפשר להשיג אותו?
אתם ישניםמי מעלה את השיר החדש של שרולי ונתנאל 'תודה'?
למה החלטת?אתם ישנים
כי השיר עוד לו באתרלמה החלטת?
איזה אתר?כי השיר עוד לו באתר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים