- הוסף לסימניות
- #16,801
לא מצליחה לצפות, אפשר בבקשה קובץ?ניתן לצפות כאן
Hatzalah Thon Live - Unite. Support. Celebrate
Together we can - Lag B’omer 2020unitedforprotection.com
לא חושב שאפשרמישהו יודע איך מורידים מ'המחדש'?
בהסתכלות פשוטה א"א אך שמעתי הרבה שמורידיםלא חושב שאפשר
מחוסר מקום.מחקתי אותה
למה????????
אפשר את זה באם פי 3 ??? [לא הסינגל המקורי אלא זה]מוטי שטיינמץ - בזכות התורה - בסיומי הש''ס של דרשו אפשר לעלות לכאן את הקליפ??
חסום לי, יש כאן מישהו שיכול להעלות שלא יחסם, אני צריכה בדחיפות את השיר, או שיש כן מישהו שיכול לשלוח לי את זה למייל GFGF990077 שטרודל ג'ימייל. תודה מראש.שולי רנד אחים אחים
![]()
אני לא בטוח כי לא ראיתי את הקליפאתה בטוח שיש שינוי בין השיר המקורי לשיר ששומעים בקליפ? לדעתי זה אותו דבר
אז אני כן שמעתי, וזה נראה לי אותו דבר, מהאולפן, ולא מההקלטה של האירועאני לא בטוח כי לא ראיתי את הקליפ
אבל ממה שאני מבין הקליפ זה מהאירועים של דרשו כך שמסתבר שיש איזה שינוי בין הסינגל הרשמי למה שהיה באירועים
צודק לא אופה פופה אלא בום פם בום פםנראה לי בום פם הנה זה https://www.youtube.com/watch?v=Z8ScRtFMGD0
אפשר את זה באם פי 3 ??? [לא הסינגל המקורי אלא זה]
תודה מראש
[/QUOTE
(מתוך דירשו)
חסום לי, יש כאן מישהו שיכול להעלות שלא יחסם, אני צריכה בדחיפות את השיר, או שיש כן מישהו שיכול לשלוח לי את זה למייל GFGF990077 שטרודל ג'ימייל. תודה מראש.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים