דיון הסכנה שבאתגר היומי

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
שאלה לי לכל אלו שמעלים אתגרים בעיקר בבינה מלאכותית אתם לא לוקחים בחשבון שאנשים בגללכם יושבים יותר זמן על המחשב?
הרי ברור שמחשב זה מסוכן ועדיף להימנע ממנו ,
ברור שבינה מלאכותית עדיף להימנע ממנה,
אז למה לעודד משחקי מחשב
למה

• הוסף לסימניות
שאלה לי לכל אלו שמעלים אתגרים בעיקר בבינה מלאכותית אתם לא לוקחים בחשבון שאנשים בגללכם יושבים יותר זמן על המחשב?
הרי ברור שמחשב זה מסוכן ועדיף להימנע ממנו ,
ברור שבינה מלאכותית עדיף להימנע ממנה,
אז למה לעודד משחקי מחשב
למה
כל אחד יעשב מה שהוא רוצה...

• הוסף לסימניות
הצחקת אותי...
1737575918740.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כל אחד יעשב מה שהוא רוצה...
למה שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה?
יש לנו חובת ערבות!
כן למי שלא יודע חובת ערבות יותר חמורה משאר דברים
מי שאומר אני לא ערב על מעשי חברי הקב"ה מתייחס לזה יותר חמור מעשיית עברות אחרות
יעויין בפרשת נצבים

• הוסף לסימניות
חלילה . אני רק חושבת שזה לא המקום וחבל על הכוחות שלך עדיך שתעשה דברים מועילים יותר[בלי לזלזל ברור לי שכוונתך טובה]
אני לא רוצה שאח"כ אני ישרף בגענום על חוסר קיום חובת ערבות
זה הכל

• הוסף לסימניות
נראה שיש לך רצון עז לקרב אנשים לתורה ומצוות,
ממליצה לך לעשות את זה בצורה יעילה דרך ארגוני תשובה

או לחילופין לעמוד בכיכר השבת ולרקוד בעוז
"כל מי שיש לו אייפון הוא כזה מסכן"

• הוסף לסימניות
מרגיז אותך שעושים מה שכתוב בתורה?
שכל אחד יבדוק את ההסטוריה של @כפיל
ונבין שהניק הזה מעביר הרבה זמן על פרוג וכל נושא האשכול זה אולי לצבור לייקים
רק הניק לא מבין שלייקים מעצבנים לא נחשב ללייק

• הוסף לסימניות
רק להודעה אחרונה
@כפיל
פחות הערות יועילו לך להיות יותר חיובי
גם באשכולות דומים

• הוסף לסימניות
המטרה באשכול האתגר היומי היא כדי לשפר מיומנות עבור אלו שעוסקים בכך לפרנסתם
עבור אלו שמשתמשים ברשת לבילוי איננו צריכים לדאוג, ואין זה מאחריותנו להרחיק אותם מאשכולות שנועדו לקידום מיומנות עסקית.

ככלל - דיוני השקפה אסורים לפי כללי הפורום

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה