כל אחד יעשב מה שהוא רוצה...שאלה לי לכל אלו שמעלים אתגרים בעיקר בבינה מלאכותית אתם לא לוקחים בחשבון שאנשים בגללכם יושבים יותר זמן על המחשב?
הרי ברור שמחשב זה מסוכן ועדיף להימנע ממנו ,
ברור שבינה מלאכותית עדיף להימנע ממנה,
אז למה לעודד משחקי מחשב
למה
למה שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה?כל אחד יעשב מה שהוא רוצה...
חלילה . אני רק חושבת שזה לא המקום וחבל על הכוחות שלך עדיף שתעשה דברים מועילים יותר[בלי לזלזל ברור לי שכוונתך טובה]אןף . איזה תורה מעצבנת...
מרגיז אותך שעושים מה שכתוב בתורה?רק מרגיז אותי שאחד שיושב על פרוג ומפטפט בא להגיד לאחרים מה לעשות
אני לא רוצה שאח"כ אני ישרף בגענום על חוסר קיום חובת ערבותחלילה . אני רק חושבת שזה לא המקום וחבל על הכוחות שלך עדיך שתעשה דברים מועילים יותר[בלי לזלזל ברור לי שכוונתך טובה]
לדעתי דף גמרא יותר יעזור לך.....אני לא רוצה שאח"כ אני ישרף בגענום על חוסר קיום חובת ערבות
זה הכל
מה הינך עושה בפרוג? לא חבל על זמנך המתבזבז לריק?אתם לא לוקחים בחשבון שאנשים בגללכם יושבים יותר זמן על המחשב?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //