כן, מה הפיתרון? אנחנו רוצים אתר מושששששלם. אז מה עושים? ואל תגידי LTR כי כבר עשינו את זה. זה מופיע ככה רק בגרסאות מסוימות של כרום.
תןכלי לשלוח בקשה לנתיב לפתוח את האתר, כולל תמונות?אני עם נתיב
אשמח לעזור
כן, מה הפיתרון? אנחנו רוצים אתר מושששששלם. אז מה עושים? ואל תגידי LTR כי כבר עשינו את זה. זה מופיע ככה רק בגרסאות מסוימות של כרום.
עד כמה שידוע לי נטפרי פתחו את האתר.הנטפרי המהולל (באמת מהולל!) לא חושב שזה חוקי מספיק. הסרטונים שם.
כלומר -
הסבר. (ותיקון אם יש...) אפשר?
אם אתם מעוניינים אני יכול ליצור לכם פונט מכתב ידכם כולל ניקוד מדויק וכו'....בכיף אני עושה לו ניקוד. (צריך להוסיף לו גם עוד סמלים.) אם תשלמי לי על תוכנה נורמלית לעריכת פונטים...![]()
היי, תודה! נחשוב על זהאם אתם מעוניינים אני יכול ליצור לכם פונט מכתב ידכם כולל ניקוד מדויק וכו'....
בזאת אני מצהירה שלא נעשה אף צעד בלא קבלת רשותך המפורש והתמלילים נמצאים---וסתם לתת לכולם כאן לדעת,
הכל שם קרה כל כך מהר שעדיין אין לי מושג מה בדיוק הועלה לאתר ו/או בשמי, ומה בעצם קורה שם. בגדול חנוכת הבית קרתה כשהייתי די--- אמ, די לא באזור, אז עכשיו אני צריכה סיור מודרך. מישהו?
ו @הגיבן את.... ובכן, את...
טוב נו את יודעת.
תשני קצת.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים