תח"צ הסעות לעצרת המיליון ביום חמישי - עדכונים

חוויה אישית: איך הייתה התחבורה וההגעה לעצרת?

• הגעה חלקה - הכל היה מאורגן היטב

• כצפוי היו עומסים - אבל סביר בהחלט

• נסיעה קשה מאוד - עומס פקקים ועיכובים

• כאוס - לא הצלחתי להגיע

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
רוצה לצאת עכשיו מהעבודה לכיוון העצרת.
יש איך לצאת עכשיו מבית שמש לעצרת? טרמפ? תשלום? הסעה?

ירושלים כעת נושמת משהו שלא ניתן לתיאור, ברחובות יש תחושה עמוקה של מאורע היסטורי ומיוחד, תחושת אחדות מופלאה וציפייה, מי שלא שם לא יבין זאת.
מאורע שלא היה מבריאת העולם....
זה משהו עצום והיסטורי שלא ניתן להתעלם ממנו, כל העצרות הקודמות לא התקרבו לזה.

אני כרגע ליד אולמי בית ישראל
משהוא יכול לכוון אותי איך זזים לכיוון מודיעין עילית?

יש כרגע אוטובוסים משדרות גולדה מאיר/הרטום - התחנה של הר חוצבים לכיוון רמות?

מאיפה יש אוטובוסים למודיעין עילית?
בעיקרון אמרו שמשבע יחזרו למסלול הרגיל.
מישהו ראה?

יש אנשים שניסו לחזור מיד בסוף האירוע ועדיין תקועים?
כל מי שאני מכירה מכמה ערים מרכז/דרום כבר הגיע
מה המצב בכבישים?

יש אנשים שניסו לחזור מיד בסוף האירוע ועדיין תקועים?
כל מי שאני מכירה מכמה ערים מרכז/דרום כבר הגיע
מה המצב בכבישים?
לדעתי מי שהלך דרך הרכבת חזר בקלות בלי לחץ ובלי כאבי ראש.
הלכנו רגוע נתנו לכולם לרוץ ולעקוף אותנו, חיכו לנו 2 רכבות בלי עומס בכלל (לראשונה רצו כל הממהרים, שם היה עומס) ותוך שעה כבר בבית בבני ברק ב"ה.
באוטובוסים יותר סבלו לפי מה שהבנתי

לדעתי מומלץ לצאת לפני השעה 11....
אני אופטימי שהנסיעה מבית שמש לירושלים וחזור תעבוד טוב (קו 600 616 דרך כביש 1 רק לאוטובוסים, ישיר עד הר חוצבים), אבל נחיה ונראה.
עליתי על האוטובוס (616) הלוך ברמה ד' בשעה 13:30 (האוטובוס העלה נוסעים לאורך כל המסלול ועדיין היו מקומות ריקים...)
בשעה 14:30 הייתי בשפע חיים/הר חוצבים.
כביש 1 היה פתוח עד הר חוצבים (דרך מנהרת הארזים) (הלוואי יעשו נת"צ כל השנה).
מיד אחרי סוף העצרת הלכתי להר חוצבים עליתי על האוטובוס הראשון שהגיע (615) ב16:50, וב17:30 הייתי בבית שמש.
מבחינתי התח"צ הייתה מוצלחת.

יש ציבור נכון במדינה
1761851787406.jpg

הלכנו רגוע נתנו לכולם לרוץ ולעקוף אותנו, חיכו לנו 2 רכבות בלי עומס בכלל (לראשונה רצו כל הממהרים, שם היה עומס) ותוך שעה כבר בבית בבני ברק ב"ה.
הייתי על הרכבת הראשונה ולא היה עמוס בכלל.
אני נסעתי גם הלוך וגם חזור ברכבת (בני ברקי) והכל היה חלק ב"ה, ויש לציין שגם היחס שקיבלנו מעובדי הרכבת היה מצוין, (בשונה מהצוות של רכבת הקלה בגוש דן שצעקו עלינו)

אפשר לדעת באיזה רכבת כלומר איזה שעה?

לסיכום האירוע נראה שהמארגנים לא נתנו דעתם על ההסעות לאירוע לארגן אירוע בסדר גודל כזה בלי לדאוג לתחבורה פרטית/ציבורית/רכבות זה ממש לא בסדר. חלק מלהיות אחראי על אירוע כזה הוא גם לדאוג לתחבורה. ולגבי הרכבת נכון שהמשטרה חצופה ובהחלט ייתכן שהיה פה מטרה מכוונת אבל עדיין זה שאפילו השר בן גביר מאשים את האחראים שלא נתנו דעתם על זה זה אומר משהו... היה צריך לחשוב מראש איך דואגים שיהיה סדר ברכבת ואפשר יהיה לשנע אלפי איש ברכבת! גם לגבי תיגבור אוטובוסים שמעתי שמועות שונות ואשמח שמי שיודע יכתוב האם לא היה תיגבור כלל או שקצת כן. ללא ספק ללא ההתארגנויות הפרטיות האירוע היה נכשל ונס שבאמת באופן יחסי כמעט כל האנשים הצליחו להגיע!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה