להתקדם לכיוון מרכזית הארזים בצומת רמותאני כרגע ליד אולמי בית ישראל
משהוא יכול לכוון אותי איך זזים לכיוון מודיעין עילית?
להתקדם לכיוון מרכזית הארזים בצומת רמות
נראה שרוב התחבורה העירונית עדיין לא שבה לתפקוד מלאיש כרגע אוטובוסים משדרות גולדה מאיר/הרטום - התחנה של הר חוצבים לכיוון רמות?
לדעתי מי שהלך דרך הרכבת חזר בקלות בלי לחץ ובלי כאבי ראש.יש אנשים שניסו לחזור מיד בסוף האירוע ועדיין תקועים?
כל מי שאני מכירה מכמה ערים מרכז/דרום כבר הגיע
מה המצב בכבישים?
לדעתי מומלץ לצאת לפני השעה 11....
עליתי על האוטובוס (616) הלוך ברמה ד' בשעה 13:30 (האוטובוס העלה נוסעים לאורך כל המסלול ועדיין היו מקומות ריקים...)אני אופטימי שהנסיעה מבית שמש לירושלים וחזור תעבוד טוב (קו 600 616 דרך כביש 1 רק לאוטובוסים, ישיר עד הר חוצבים), אבל נחיה ונראה.
הייתי על הרכבת הראשונה ולא היה עמוס בכלל.לדעתי מי שהלך דרך הרכבת חזר בקלות בלי לחץ ובלי כאבי ראש.
הלכנו רגוע נתנו לכולם לרוץ ולעקוף אותנו, חיכו לנו 2 רכבות בלי עומס בכלל (לראשונה רצו כל הממהרים, שם היה עומס) ותוך שעה כבר בבית בבני ברק ב"ה.
באוטובוסים יותר סבלו לפי מה שהבנתי
אפשר לדעת באיזה רכבת כלומר איזה שעה?לדעתי מי שהלך דרך הרכבת חזר בקלות בלי לחץ ובלי כאבי ראש.
הלכנו רגוע נתנו לכולם לרוץ ולעקוף אותנו, חיכו לנו 2 רכבות בלי עומס בכלל (לראשונה רצו כל הממהרים, שם היה עומס) ותוך שעה כבר בבית בבני ברק ב"ה.
באוטובוסים יותר סבלו לפי מה שהבנתי
זוכר במעומעם באזור 17:10 כזה..אפשר לדעת באיזה רכבת כלומר איזה שעה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים