תח"צ הסעות לעצרת המיליון ביום חמישי - עדכונים

חוויה אישית: איך הייתה התחבורה וההגעה לעצרת?

• הגעה חלקה - הכל היה מאורגן היטב

• כצפוי היו עומסים - אבל סביר בהחלט

• נסיעה קשה מאוד - עומס פקקים ועיכובים

• כאוס - לא הצלחתי להגיע

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
עם בית משפט, ורק לאחר ששלחת אליהם בדואר את הקבלה המקורית...
אני קיבלתי החזר מונית מבית שמש אקספרס, בלי בית משפט ובלי לשלוח בדואר את הקבלה המקורית (הייתה לי קבלה מקורית ושלחתי צילום שלה במייל).
כל פעם שאני נוסע לשבת לכל מקום, אני לוקח את האוטובוס האחרון כי אני יודע שלא יכולים להשאיר אותי בתחנה (ואם כן ישלמו לי מונית), בניגוד לאוטובוסים שלפני האוטובוס האחרון שיגידו לי לחכות לאוטובוס הבא.
ובאמת אף פעם לא השאירו אותי בתחנה (אם האוטובוס/ים עבר/ו בלי לעצור, התקשרתי אליהם ושלחו לי עוד אוטובוס).
(לא לוקח אחריות לגבי אנשים אחרים, וצריך לנהוג בשיקול דעת)

אני קיבלתי החזר מונית מבית שמש אקספרס, בלי בית משפט ובלי לשלוח בדואר את הקבלה המקורית (הייתה לי קבלה מקורית ושלחתי צילום שלה במייל).
כל פעם שאני נוסע לשבת לכל מקום, אני לוקח את האוטובוס האחרון כי אני יודע שלא יכולים להשאיר אותי בתחנה (ואם כן ישלמו לי מונית), בניגוד לאוטובוסים שלפני האוטובוס האחרון שיגידו לי לחכות לאוטובוס הבא.
ובאמת אף פעם לא השאירו אותי בתחנה (אם האוטובוס/ים עבר/ו בלי לעצור, התקשרתי אליהם ושלחו לי עוד אוטובוס).
(לא לוקח אחריות לגבי אנשים אחרים, וצריך לנהוג בשיקול דעת)
לדעתי יש כאן ערוב של שני מקרים... רמת השירות של האוטובוס האחרון ממה שאני מכיר היא גם ברמה סבירה או אפ' טובה אבל סתם זמן עומס באמצע היום אם תתקשר לחברה ותגיד שאתה מחכה חצי שעה הם בקושי ייתיחסו אליך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה