מצאת איפשהו?"בדרכי אבותינו","בעקבות רבותינו"
א"א להוציא מהדורה חדשה?סבא שלי כתב את הספרים האלו ואפילו לו כבר אין למכור אותם.
אין לי מושג, הוא לא נראה לי כ"כ...א"א להוציא מהדורה חדשה?
אלו?מצאת איפשהו?
סבא שלי כתב את הספרים האלו ואפילו לו כבר אין למכור אותם.
אם יש לך מושג איפה אפשר להשיג אשמח לדעת. רוצה מאד לקנות אותם!
תנסו באלתר ספרים רח' לנדא 1 בני ברקבילדותי היו לנו ספרים "בדרכי אבותינו","בעקבות רבותינו" וגם "תורה לתשב"ר" שחרשנו אותם.
הייתי רוצה לרכוש אותם שגם לילדיי תהי' הזכות וההנאה לקוראם.
האם ניתן להשיגם כיום? היכן?
יש לי למסירה כל הספרים הללובילדותי היו לנו ספרים "בדרכי אבותינו","בעקבות רבותינו" וגם "תורה לתשב"ר" שחרשנו אותם.
הייתי רוצה לרכוש אותם שגם לילדיי תהי' הזכות וההנאה לקוראם.
האם ניתן להשיגם כיום? היכן?
יש בחנות הספרים של קול הלשוןשכחתם "כה עשו חכמינו"...
וד"א, תנסו אולי יש אצל הסבים/הסבתות והם לא בשימוש...
מאשדוד.יש לי למסירה כל הספרים הללו
מאיפה את בארץ?
יש להשיג היום בכל חנות ספריםשכחתם "כה עשו חכמינו"...
וד"א, תנסו אולי יש אצל הסבים/הסבתות והם לא בשימוש...
גם את זה תוכלו למצוא באלתר ספרים...שכחתם "כה עשו חכמינו"...
תורה לתשבר...מעבר לכה עשו חכמינו, שכאמור יש.
מה עם הספרים האחרים?????
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים