- הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;1302015:שלום!
אני מחפשת את הספר 'תלויה' לקריאה להשאיל ולהחזיר.
יש למישהו?
תודה
אם זה רלווטי לך עדיין,
אז בשמחה...
גרה בבני ברק.
נכתב ע"י תקוה;1302015:שלום!
אני מחפשת את הספר 'תלויה' לקריאה להשאיל ולהחזיר.
יש למישהו?
תודה
נכתב ע"י עליף;1305744:אם זה רלווטי לך עדיין,
אז בשמחה...
גרה בבני ברק.
נכתב ע"י miri012;1307542:אם את מירושלים, את מוזמנת לקחת מאצלנו...
מחלק התמונים זו הפסגה ברשימה זו, למי שאוהב אלגוריה. אביר, כביר, נדיר. לקרוא ולבכות (בסוף- מהתרגשות).נכתב ע"י shuli43;1307495:הלכתי לספריה... אין זכר, אין זכר לספרים שהזכרתם
הספר תלויה, אין סיכוי להשיג.
התרשמתי סוף סוף לגביו שהוא מדהים כמו הקודמים, משלב ידע מהעולם הטיפולי.
משום מה נעשה פופולרי לכתוב על זה היום...
כנ"ל הספר של קפלר, פקשר, הרצברג, אפילו מסומן אין סיכוי להשיג עדיין
אחרי גישוש מורט העליתי את אלו:
שתיקה או שתיים
שתי סיכות ביטחון
הדרן
בית עם גג אדום
מחלק התמונים
אחרון הילדים במחנה
עוגיות שוקו וניל
שרים הדחלילים
מה לבחור?
או אולי ספרים אחרים לא ממש חדשים שפספסתי?
רלוונטי?נכתב ע"י עליף;1305744:אם זה רלווטי לך עדיין,
אז בשמחה...
גרה בבני ברק.
נכתב ע"י wald;1307600:מה שמציק לי בתלויה וחבריו זה שיש הגזמה ברגש, ועלילה הזויה (לבוא לאמא ולהיות אצלה בבית בלי שתדע שזו הבת שלה עם ילדיה, נו באמת?!)
וכן מאיפה היא יודעת לתאר את הטיפולים הרגשיים האלה כל כך לעומק ולפרטי פרטים?! זה דמיון או שלמדה ויש לה ידע??
כי לי זה נראה הזוי כל התאורים האלה...
ולא, אני מאד אוהבת ספרים בסגנון, וקראתי את שלושתם בנשימה עצורה... בעיקר את תלויה.
נכתב ע"י תקוה;1307560:איפה בירושלים
נכתב ע"י miri012;1307613:מסכימה לגבי עודף הרגש ב'גם שם' וב'תלויה'.
את 'לא מתה אנוכי' לא קראתי...
ח. ברטלר היא סופרת מאוד אחראית, ועושה עבודת שטח רצינית לפני ובמהלך הכתיבה.נכתב ע"י wald;1307600:מה שמציק לי בתלויה וחבריו זה שיש הגזמה ברגש, ועלילה הזויה (לבוא לאמא ולהיות אצלה בבית בלי שתדע שזו הבת שלה עם ילדיה, נו באמת?!)
וכן מאיפה היא יודעת לתאר את הטיפולים הרגשיים האלה כל כך לעומק ולפרטי פרטים?! זה דמיון או שלמדה ויש לה ידע??
כי לי זה נראה הזוי כל התאורים האלה...
ולא, אני מאד אוהבת ספרים בסגנון, וקראתי את שלושתם בנשימה עצורה... בעיקר את תלויה.
נכתב ע"י נוי;1307630:ח. ברטלר היא סופרת מאוד אחראית, ועושה עבודת שטח רצינית לפני ובמהלך הכתיבה.
נכתב ע"י hila;1307633:זה אולי אבל היה מומלץ לרכך טיפונת את הקטעיים הטראגיים...
נכתב ע"י hila;1307656:את תלויה עוד לא קראתי אבל בשניים האחרים...
זה נורא לאמא לקרוא על רגעים אחרונים של ילד בן 3....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים