לא הבנתי. על רקע מה אני אסריט?נכתב ע"י Eצוב;383353:לא, את צריכה תמונה מסוימת, את יכולה לבקש בפורום עיצוב גרפי, כעת אם את צריכה משהו אני יכולה לנסות למצוא לך, תלוי מה.
איך יוצרים תאורה שווה אם אין לי תאורה מקצועית?נכתב ע"י Eצוב;383365:אה, חשבתי שכבר יש לך את המסך ואת צריכה משהו להחליף אותו. אז ככה, עדיף שתקני מסך אמיתי, אבל אם אין באפשרותך יספיק: בד חלק ירוק\כחול עם תאורה כך שיהיה תאורה שווה על כל המסך, לצלם לפחות מטר מהמסך. בהצלחה (מקווה שלא החסרתי כלום)
אם את רוצה סרט נורמלי תקחי מסריט/ה בתשלום.נכתב ע"י חחח;383368:איך יוצרים תאורה שווה אם אין לי תאורה מקצועית?![]()
איך מגיעם לאולפן הזה?נכתב ע"י yosale;383409:על מנת לקבל תאורה אחידה את צריכה פנסים אם מטריות שמחזירות את האור באופן שווה ולא שורפות חלקים בתמונה.
את יכולה ללכת לשוש הפשפשים או לשוק בדרום תל אביב ולקנות בד ירוק, זה יעלה לך גרושים וישמש אותך גם לפעמים אחרות. חשוב לשים לב שהבד מספיק גדול כך שכל השחקים יכנסו לתוכו. מה שנשאר לך זה להעמיד את הבד. אפשר להדביק אותו בצורה פרימיטיבית אך חזקה לקיר אם דבק איזולירבנד ושהבד יהיה חלק ללא קיפולים
הלכתי לא על כזה גדול.נכתב ע"י חחח;383413:איך מגיעם לאולפן הזה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים