הסרת כתמים

• פותח הנושא apple
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כתם של דיו ניתן להסרה, או שזה חסר תקנה? ניסיתי להשרות במים עם סבון וזה רק התפשט יותר. ניסיתי עם אלכוהול וכן עם סינטבון והכתמים לא יורדים. יש פתרון??

• הוסף לסימניות
דיו של כתיבת סתם?

אם כן, זה לא יורד לצערי
אם כי אחרי הרבה כביסות זה דוהה קצת.

• הוסף לסימניות
דיו של עט

• הוסף לסימניות
אני יודעת שמשרים בחלב, אבל אחרי כל הכיבוסים שעשית אני חוששת שזה כבר לא יעזור..

• הוסף לסימניות
אם לא לך לפחות לאחרים.
כתמים קשים ובפרט מסוג זה אל תכבסו/תשרו/תרטיבו לפני שתבררו על דרך ההורדה, נסיון נקיון זה מזיק ואינו מועיל.

לענינינו, ליעקובי יש בקבוקונים קטנים שניתן לקנות אותם בטמבור ובהם מורידי כתמים מסוגים שונים. לפני הכביסה!כל בקבוק מותאם לכתמים אחרים.
ישנו בקבוקון להורדת כתמי דיו ומנסיון לא הותיר סימן!

• הוסף לסימניות
תנסי סנט מוריץ. לא ניסיתי על כתמי דיו אך (שמעתי) שעל כתמים צהובים הנובעים מאחסנה ממושכת - יעיל מאד!

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בסנו אוקסיג'ן ואת רוב הכתמים הוא מוריד לי (כמובן לכתמים שעדיין לא כובסו!) בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ישנו בירושלים גמח להסרת כתמים, ניקוי כל סוגי הכתמים תמורת תשלום סמלי. (כמובן ללא התחייבות להצלחה) 02-5400513

• הוסף לסימניות
אסטוניש

ישנה אבקת כביסה בקופסה כחולה של חברת אסטוניש [לא הסבון כביסה אלא האבקה] ומנסיון היא עובדת מצוין+ על המון סוגים ששום חומר לא הוריד [להשרות בגיגית לפי ההוראות ] קשה לעיתים להשיג אותה בחנויות אבל מי שתקוע עם כתם שווה לו לנסות..

• הוסף לסימניות
הקפצה.
חצאית לבנה כמעט חדשה קושטה בפרחי דיו, מעשה ידי בת השלוש+.
דמעותיה (היא אוהבת בגדים יפים) לא ניקו את הכתמים.
הדיו עדיין טרי - למישהי יש עצה?

• הוסף לסימניות
כן הבקבוקון מסיר הדיו של יעקובי עובד מעולה! (על כתם טרי)

• הוסף לסימניות
אם כבר אז גם אני בבעיה גדולה- חצאית ג'ינס חדשה לגמרי השריתי אותה בחומץ למניעת דהיה ושכחתי אותה למשך 3 ימים.... (לא היינו בבית)
היא התמלאה בעיגולי עובש או פטריות מה שזה
ריססתי אוקסיג'ן בנדיבות על כל עיגול והכנסתי למכונה... אבל התוצאה עגומה... יש למישהו עצה??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום וברכה
אשמח לעזרה מכל המבינים.
לפני כחודש עשיתי הזמנה בTEMU ושילמתי דרך ארנק הפייפל שלי.
בדרך כלל כשאני עוברת לתשלום עם פייפל הוא נותן לי אופציות לבחירה מתוך כרטיסי האשראי שיש לי שם בארנק.
הפעם הוא לא נתן לי ועבר מיד לתשלום.
נרתעתי, אבל מיד נרגעתי אמרתי לעצמי שכנראה האשראי הזה של חמותי והתקשרתי אליה מיד עדכנתי אותה שבטעות שילמתי באשראי שלה ושילמתי לה.
יש לציין שיש לי הרבה כרטיסי אשראי שהם לא שלי בארנק פייפל, כי יש לי משפחה וחברות שמבקשות ממני להזמין להם דברים.
ההזמנה הגיע אלי הביתה בשעה טובה ומיד אחר כך קיבלתי את ההודעה מפייפל שמישהו ביטל את התשלום שלי לTEMU וכרגע החשבון שלי בפייפל חסום.
נכנסתי לTEMU ואני רואה שההזמנה שלי אכן בסכסוך תשלום...
שאלתי את חמותי אם ידוע לה משהו כזה והיא ענתה בשלילה,
בדקתי איתה שזה אכן הכרטיס שלה אבל אז חשכו עיני ... הכרטיס לא שלה.
ניסיתי להתקשר לכמה חברות גיסות וכו לשאול אולי זה הכרטיס שלהם וכו -לפי 4 ספרות אחרונות.. אבל אף אחת לא ענתה בחיוב
כרגע אני מחפשת בנרות איך אני יכולה להשיג את בעל הכרטיס בשביל לשלם לו את ההוצאה הבלתי צפויה שלו וכן בשביל להוריד את מגבלות החשבון שלי.

ניסיתי לברר דרך פייפל ע"ש מי הכרטיס או אפילו לאיזה בנק זה שייך וכו וכו אך אסור להם לתת לי מידע..

יש דרך לברר זהותו של בעל כרטיס רק עם 4 ספרות אחרונות?
או יש אולי פתרון אחר?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה