עזרה הסתבכתי לגמרי-איך מזמינים מלטונין מחו"ל

• הוסף לסימניות
יש כאן הרבה אשכולות אבל לא מצאתי ידי ורגלי. אם יש למישהו המלצה ספציפית על אתר מסוים שניתן להזמין ממנו מלטונין 1 מ"ג אשמח מאד מאד לקבל קישור.
תודה רבה מראש.

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול מחפשת להזמין פרנטל של מקסי הלט וגם אני לא הצלחתי אשמח לקבל קישור. תודה !!!!!

• הוסף לסימניות
אני מזמינה משם קבוע, מחירים מצוינים http://www.doctorvicks.com/

שולחת דרך חברת משלוחים יושופס, יש עלות מינימום של משלוח ולכן תמיד עדיף להזמין כבר כמה חבילות, אפשר עד 5 או 6 חבילות נראה לי ( לא יותר מ-5 יחידות מאותו מינון/ סוג)

• הוסף לסימניות
אני מזמינה מאמזון ושולחת דרך חברה אחרת חושבת ששיפו יוצא יותר זול,
תמיד כדאי לבדוק איזה חברה יש עכשיו מבצעים משתלמים.
זכור לי שב שיפו הם עושים אריזה מחדש ללא תוספת תשלום ולכן זה יוצא יותר זול כי אחד המדדים למחיר משלוח זה משקל נפחי ואמזון אורזים בקופסא גדולה.
כמובן שמשתלם להזמין כמה קופסאות שמחיר המשלוח ישתלם.
אני כן הזמנתי 10 מאותו סוג

• הוסף לסימניות
החברה הזאת שממנה אני מזמינה את המלטונין - שולחת באריזה קטנה ממש, כמין מעטפה מרופדת ובפנים נכנס 6 חבילות, משלוח יוצא לי סביבות ה-20 דולר בדר"כ
יתכן ויש חברות נוספות, זה מה שאני מכירה ומשתמשת בכל אופן

• הוסף לסימניות
אני מזמינה מאמזון ושולחת דרך חברה אחרת חושבת ששיפו יוצא יותר זול,
תמיד כדאי לבדוק איזה חברה יש עכשיו מבצעים משתלמים.
זכור לי שב שיפו הם עושים אריזה מחדש ללא תוספת תשלום ולכן זה יוצא יותר זול כי אחד המדדים למחיר משלוח זה משקל נפחי ואמזון אורזים בקופסא גדולה.
כמובן שמשתלם להזמין כמה קופסאות שמחיר המשלוח ישתלם.
אני כן הזמנתי 10 מאותו סוג
תודה רבה יש לך קישורים ?

• הוסף לסימניות
מחיפוש קצר ברשת אי רואה שחברת שיפו כבר לא פעילה, לא ידעתי.
לגבי אמזון אני לא נמצאת כרגע ליד המחשב שבו הזמנתי אבל זכור לי שלא היה מסובך , צריך רק להכניס להם כתובת אמריקאית (של חברת המשלוחים) כי זה מוצר שהם לא שולחים לארץ.

תבדקו אולי בחביל'ס יוצר מחיר הוגן

• הוסף לסימניות
מזמינים שם בגלל המחיר או מה?
כי אני קניתי בגאולה בחנות טבע

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי דרכם והם שלחו לי ישירות לארץ המשלוח עלה בערך 30 דולר

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי דרכם והם שלחו לי ישירות לארץ המשלוח עלה בערך 30 דולר
לא עדיף כבר לקנות בארץ?

• הוסף לסימניות
קופצת על ההודעה, - יש למישהו נסיון עם ילדים שקיבלו את הכדור הזה קבוע,
תופעות לוואי? מומלץ או לא?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@רותי המניק ממתינים למוצא פיך כמו שבמצלמות את נַמבֶּר ווּאָן כנראה שגם בזה....
סורי
לא אוהבת להגיב פה.
אבל בסדר

היא תייגה אותי כי לאחרונה כתבתי על זה משהו
אבל לא הזמנתי משום אתר כך שאין לי מושג.

• הוסף לסימניות
ממש תודה רבה. אבל אני לא רואה על זה הכשר.
יש הכשר מצוין, ביררתי עם קרוב משפחה מחו"ל
1659253118879.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה