נופת צופים
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
יש כאן הרבה אשכולות אבל לא מצאתי ידי ורגלי. אם יש למישהו המלצה ספציפית על אתר מסוים שניתן להזמין ממנו מלטונין 1 מ"ג אשמח מאד מאד לקבל קישור.
תודה רבה מראש.
תודה רבה מראש.
תודה רבה יש לך קישורים ?אני מזמינה מאמזון ושולחת דרך חברה אחרת חושבת ששיפו יוצא יותר זול,
תמיד כדאי לבדוק איזה חברה יש עכשיו מבצעים משתלמים.
זכור לי שב שיפו הם עושים אריזה מחדש ללא תוספת תשלום ולכן זה יוצא יותר זול כי אחד המדדים למחיר משלוח זה משקל נפחי ואמזון אורזים בקופסא גדולה.
כמובן שמשתלם להזמין כמה קופסאות שמחיר המשלוח ישתלם.
אני כן הזמנתי 10 מאותו סוג
לא עדיף כבר לקנות בארץ?אני הזמנתי דרכם והם שלחו לי ישירות לארץ המשלוח עלה בערך 30 דולר
![]()
Maxi Health Kosher Mel-O-Chew Melatonin 1 Mg Berry Flavor 200 Chewies - Koshervitamins.com -
MEL-O-CHEW™ 1 mg is a dietary supplement designed to support normal sleep cycles. Melatonin is naturally produced in the body and plays a role in regulating circadian rhythm. Supplementing with melatonin may help support occasional sleeplessness related to travel, schedule changes, or temporary...www.koshervitamins.com
אם אפשר לפתוח עבור זה אשכול אחר שלא יסטו מהנושא. תודהקופצת על ההודעה, - יש למישהו נסיון עם ילדים שקיבלו את הכדור הזה קבוע,
תופעות לוואי? מומלץ או לא?
@רותי המניק ממתינים למוצא פיך כמו שבמצלמות את נַמבֶּר ווּאָן כנראה שגם בזה....@רותי המניק נראה לי יודעת
@רותי המניק נראה לי יודעת
סורי@רותי המניק ממתינים למוצא פיך כמו שבמצלמות את נַמבֶּר ווּאָן כנראה שגם בזה....
בשביל זה לבד אולי כן, אבל אני גם קונה שם מולטי ויטמין שאני צריכה וזה עולה שם רבע מחירלא עדיף כבר לקנות בארץ?
ממש תודה רבה. אבל אני לא רואה על זה הכשר.
יש הכשר מצוין, ביררתי עם קרוב משפחה מחו"לממש תודה רבה. אבל אני לא רואה על זה הכשר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים