נכתב ע"י dem;1300670:ואיך הם לא עלו על זה עד עכשיו ? איזה מוח גוי![]()
נכתב ע"י tamar;1300395:אותי מעניין איך זה שזה קרה רק בישראל??
נשמע מוזר
נכתב ע"י אבש;1300751:לעניות דעתי הענייה בהחלט,
זה לא סוד שכל אדם יכול לפתוח כמה תיבות מייל שבא לו. לא גיליתם פה את אמריקה ולא עבדתם על אף אחד
נכתב ע"י batcheni;1300777:וכנראה לא לחינם בתי מלון רבים ברחבי העולם לא מוכנים לקבל ישראלים.
נכתב ע"י מזל בן הרוש;1300774:אני לא אכנס לנושא אם זו הונאה או לא. (לדעתי זה לא, כי יכלו להגביל בכתובת או פרטים מזהים אחרים כמו בעוד מבצעים ברחבי הרשת. מייל זה דבר נפוץ מדי)
אבל ... למעוניינות-
אני גם ניסיתי להזמין השבוע עם קופון ללקוחות חדשים ובאמת כתב לי שזה לא בתוקף.
ואז בהחלטה של רגע הזנתי חצי קוד. ז"א בחוברת כשהיה רשום הקוד הוא היה מחולק ל2 שורות, פשוט הכנסתי את השורה הראשונה...
וזה נתן לי הנחה. לא של 50 ש"ח אלא של 75 ש"ח...
לא יודעת אם זה תקף אצל כולם, אבל שווה לנסות... לי זה הצליח.
והחברה שנתנה לי את הקוד, קבלה אחרי זה למייל קוד עם הנחה כי חברה שלה הזמינה...
בהצלחה!
נכתב ע"י מזל בן הרוש;1300918:אני באמת חשבתי שזה קוד אחד ארוך.....
והמעניין שזה נתן לי הנחה של 75 ש"ח. והשבוע כשכביכול נגמרו כבר הקופונים...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים